OBEZITA - ORMIGA s.r.o.

Kotěrova 5546, Zlín 76001

2 názory

První návštěva Obezitologie v pořádku i pani sestřička (mladá) i pan doktor.
    Řešily jsme spolu bariatrickou operaci, dal mi všechny zadanky které jsem si vyběhala. Jela jsem na konzultaci do nemocnice kde mě budou zákrok dělat tam sem dostala od pana doktora další žádanku na interní vyšetření. Tak sem se obejdnala k internistovi s tim že už vse budu mít vyřízené.
    3 dny před návštěvou obezitologie mi volá sestra a začne po mě v telefonu řvát ze sem se nemela nikam objednávat ze interní a předoperační me mel udělat pan doktor. Tak sem se snažila vysvětlit ze jsem dostala papir v nemocnici na internistu na vyšetření porad me rikala ze žádný papir sem nedostala at to pochopim a takove kecy. Tak asi sama vím co sem dostala za papir pak ze teda nechápe kdo me Da závěr k tomu ze na operaci můžu kdyz sem si udělala vše podle sebe. A poslední kapka byla to ze me začala vyhrožovat že me necha pres pojistivnu neco zaplatit. Tak teda jezdit nemam zbytecne zabírám někomu misto a jeste výhružky.

• OBEZITA - ORMIGA s.r.o. Jiný  •

• H

Od pana doktora odcházím velmi nespokojená. Byla jsem u něj několikrát, ale víc už to opravdu nejsem schopna snášet. Chápu, že v jeho oboru lékař ani asi nemůže být vyloženě příjemný, ale pan doktor je arogantní a hrubý.
    Jeho prohlídky spočívaly v tom, že mě sestřička zvážila, změřila, krevní tlak, pak jsem popošla k němu do ordinace, kde mi oznámil, že jsem obézní a poslal mě k nutriční terapeutce (placená paní o ordinaci hned vedle, kam se musí týdně docházet a samozřejmě platit, jinak Vám to dá pan doktor sežrat), vypsal mi, jak často mám chodit na jaké fitness hodiny a plavat. Když jsem mu jako studentka řekla, že na to prostě nemám, ať najdeme jinou alternativu (cvičit mimo fitko), řekl mi, že je to můj problém a nějak si to zařídím.
    Také jsem si dovolila nesouhlasit s léčbou léky na hubnutí, kdy se pan doktor zatvářil jako ředitel zeměkoule a v podstatě mě seřval, jak si dovoluji odporovat, když on ví všechno nejlíp.
    Je smutné, že obezitolog se štítí lidí s nadváhou.