Lidový léčitel Více

České Budějovice 1 adresa

3 názory

Jsem léčitelka a bylinkářka z jižních Čech se 40 lety praxe. K tomu se zabývám homeopatií, masážemi, měkkými technikami a různými metodami alternativní medicíny. Jsem lektorka a vedu kurzy o léčivých rostlinách a alternativní medicíně.

• Psychosomatika

Středisko celostní péče ŽIVOTEM KE ZDRAVÍ - soukromá praxe

Karla IV. 93/3, České Budějovice 370 01

• Alternativní medicína

• Bylinářství

3 názory

• S

Léčitelská praxe paní Reginy Říhové je pokladem pro každého, kdo hledá rovnováhu, zdraví a harmonii. Její přístup k celostní péči je velice lidský a profesionální zároveň. Vnímá člověka jako celek a hledá skutečné příčiny problémů. Kurzy, které pořádá, jsou plné užitečných informací. Vřele doporučuji.

• Středisko celostní péče ŽIVOTEM KE ZDRAVÍ - soukromá praxe léčitelská praxe  •

• B

Středisko celostní péče si zaslouží svůj název. K paní Říhové chodím často a vždy jsem odešla maximálně spokojená. Nejen, že mi pokaždé našla kapky, které odpovídaly mým aktuálním potřebám (a zafungovaly!), ale pokaždé jsem si pěkně popovídali. S paní Říhovou se dá mluvit v podstatě o čemkoliv. Naslouchá, poradí - taková psychoterapie v ceně :) Čas od času k ní chodím i na léčení, které je skutečně účinné, protože přesně zacílí na problematickou část. Zkoušela jsem i masáže - a ano, paní Říhová umí. Druhý den to vědělo celé moje tělo. Vřele doporučuji každému, kdo hledá víc než "jen" (masáž/pedikúru/poradenství atd.).

• Středisko celostní péče ŽIVOTEM KE ZDRAVÍ - soukromá praxe masáže  •

Můžu vřele doporučit- masáže, poradenství, kurzy.

• Středisko celostní péče ŽIVOTEM KE ZDRAVÍ - soukromá praxe masáže  •

34 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

chtěla bych se prosím zeptat, které z doplňků stravy je možné používat při kojení bez ohrožení miminka.
Potýkám se s výkyvy nálad, únavou a poporodní depresí.
Tyto doplňky jsem již používala dříve s úspěchem.
Ashwaganda
Maca
Hořčík
Omega-3
Rozchodnice růžová

Děkuji za odpověď a případné doporučení.

Dobrý den, v potravinových doplňcích nemám přehled. Jsem zastánce kvalitní domácí vyvážené stravy (bez extrémů) a přírodních bylinných produktů (čaje, tinktury...). Pokud máte dobré zkušenosti s nějakými doplňky, tak je použijte. Určitě tam bude napsané, zda je možné použít je při kojení.

Regina Říhová

Dobrý den mám odřený jazyk a patro a sucho v ústech hodně vnoci

Dobrý den, to není mnoho informací. Může to být z dehydratace - tedy více pít. Může to být i příznak nějaké akutní nebo chronické virózy. Těžko říci.

Prohlížet všechny odpovědi