MUDr. Radka Polachová

Gynekolog Více

Vlachovo Březí 1 adresa

Gynekologická ambulance

Náměstí Svobody 2, Vlachovo Březí 38422

• S paní doktorkou je velmi spokojená celá naše rodina. Maminka, sestra, která má 3 zdravé deti i já (momentálně těhotná). Přístup i odbornost paní doktorky je skvělá.

• Doktorka je velmi dobrá, tedy zatím jsem se nesetkala s žádným problémem. Je hodná, sympatická a pacientovi naslouchá. Poradí přídpadně s problémy nesouvisející přímo s klientem. K jinému doktorovi bych nešla.

• Pokud uvedená paní doktorka ve své skromné ambulanci nepozná ve 12 týdnu, na svém zastaralém ultrazvuku, dvojčata - měla by okamžitě vrátit diplom. K takové doktorce rychle ztratíte důvěru. Nechápu, jak někdo může napsat, že je pečlivá a spolehlivá.

• Nikdy jsem s ni nemela problém , pri vyšetření je velmi šetrná. Komunikace s ní je naprosto bez problémů.

• I

Příjemná, komunikace bez problémů, vše vysvětlí, není problém navštěvovat obě ordinace dle výhodnosti.

• W

kdo má větší broblémy má smulu.

• Z

Je velmi pečlivá,příjemná a ochotně vše srozumitelně vysvětlí.

Pečlivá, zkušená, spolehlivá, příjemná. Stojí za to do její skromné ambulance dojíždět i z větší dálky.