MVDr. Vladimír Špinar

Vladimír Špinar
Veterina Neštěmice

Studentská 571, Ústí nad Labem 403 31

• A

měli jsme obavy , ale pan doktor je výborný člověk i odborník , moc doporučujeme !!! kočičku nám dal skvěle do kupy ....

• Veterina Neštěmice Jiný  •

Úžasný přístup pana doktora. Mohu jedině doporučit :)

• D

Mohu vřele doporučit. Nikdy si moji svěřenci nestěžovali a já taky ne :) Pan doktor je klidný, empatický člověk, který pomůže a je vždy vstřícný.

• V

Pan doktor je naprosto vynikajici odbornik a vi, jak se zviratky jednat. Vsechny jejich problemy umi vysvetlit a navrhnout mozne zpusoby reseni. Navic si s nim clovek o zviratech muze moc pekne popovidat.

• Veterina Neštěmice Jiný  •

K panu doktorovi chodíme několik let-je milý,příjemný ke zvířátkům i k jejich páníčkům.Naše kočičky se od něj nechají vyšetřit i ošetřit,nic není problém.

• Veterina Neštěmice Jiný  •

• Dnes jsem byla u pana doktora se štěňátkem poprvé a jsem velmi spokojená. Ochotný, milý přístup a skvělé ceny. Mohu jen doporučit.

• Nevím, zda má pan doktor RTG, ale ultrazvuk má určitě. Vím to jistě, protože nám na něm prohlížel a určoval počet štěňátek naší Besinky. Jinak souhlasím s názory, že pan doktor je vždy ochotný a i jeho ceny jsou velice
    příjemné. Jsme s péčí pana doktora rozhodně spokojeni.

• Pan doktor nám se stará o všechna naše zvířátka (tři fretky, kočka, pes a potkan) a kdykoliv jsme něco potřebovali, vždy velmi ochotně poradil a pomohl. Snad jen škoda, že zatím trochu zaostává, co se vybavení týče (RTG a Sono). Ordinační hodiny jsou velmi vstřícné i k pracujícím, případně nám vyšel i vstříc, když jsme si zavolali.

• Doporučuji pana doktora všem, kteří hledají veterináře a ne obchodníka. Pan doktor má skvělý přístup ke zvířátkům a je odborníkem na svém místě. Vše vám pěkně vysvětlí, doporučí nejlepší alternativu pro léčbu, která zvíře zbytečně nezatíží. Hodnotím za jedna a doporučuji

• velmi dobrý přístup:) Doporučuji