MDDr. Vladimír Leškovský

Vladimír Leškovský
Ordinace MUDr. Slavík Martin

Lipovská 101, Jeseník 79001

• S

pan doktor je uzasny,mela jsem ze zubaru panickou hruzu,ale pan doktor je uzasny a u nej se uz nebojim a uz je tam i muj syn a verim,ze se zubare bat nebude.do Jeseniku dojizdime 140 km,ale stoji nam to za to.Moc dekujeme i skvele sestricce

• Ordinace MUDr. Slavík Martin Jiný  •

• S

Pan doctor, mily vzdy vstricny, ochotny pomoci.Profesionalni pristup, vzdy kdyz jsem u nej byla. Moc dekuji ,pane doctore.Vase spokojena pacientka. Kubenkova Stavrula.

• jiné místo Jiný  •

• Ú

Velice příjemný,citlivý.Dělá opravdu dobrou práci,což nemohu s předešlým stomatologem srovnat.Manžel i já jsme spokojeni.

• jiné místo Jiný  •

Nejlepší zubař. Celá naše rodina je s ním nadmíru spokojená už několik let :-) Bez čekání a hlavně bez bolesti.

• Ordinace MUDr. Slavík Martin Jiný  •

• Můj názor na pana doktora Leškovského, je ten nejlepší. Je citlivý, vše pěkně vysvětlí. Konečně se zase nebojím chodit k zubaři. Přešla jsem od doktorky Kolčavové a nelituji, ba naopak si doktora Leškovského vážím a také s dcerkami bych ho nevyměnila!
    Hebláková Božena

• jiné místo ošetření kořenových kanálků  •

• Skvely zubar, vzdy velmi citlive osetreni. Dojizdim k nemu 2x rocne na preventivni prohlidku celkem z daleka, ale noveho lekare pobliz si hledat nehodlam. Pan Leskovskyi vyhovuje a nikdy se u nej nebojim.

• Šikovný lékař pro mé zoubky a můj panický strach. Jsem neskutečně ráda, že vás mám!!! Jednoznačně si pan doktor ve mě vypěstoval z pacientky se zanedbanou pusou, pacientku, která by mu klidně usla v křesle. Za mě a mé zoubky 1*. Petrželková

• Nejlepší zubař, kterého jsem měla! Bezbolestné zákroky, milé vystupování pana zubaře i sestry. Ani jednou jsem nečekala, když jsem byla na objednávku. Vše pěkně vysvětlí, snaží se ve všem vyjít vstříc. DOPORUČUJI!!

• Byli jsme u něj s dcerou po prvé a to jen proto,že naše p.zubařka měla dovolenou. Dceři trhal zub a vše proběhlo bez problému. Jeho chování a preciznost byla perfektní. Taktéž sestrička byla milá. Verča

• Skvělé profesionální jednání a přístup k pacientovi. Citlivý přístup k moji tříleté dceři, vřele doporučuji. Za nás rozhodně palec nahoru.