Věra Ondrušíková
Praktický lékař pro děti a dorost

Dukelská 456, Jeseník 79001

• Nejlepší dětská lékařka na světě ❤️ Jako pacientku mě měla v péči krásných 19 let a pro svou dceru jsem nemohla zvolit jinou. Mohu zavolat prakticky kdykoli, když si nevím rady a je li to akutní, paní doktorka bez váhání přijede i k nám domů ???? Velice příjemná a laskavá. Nedovedu si představit, co budeme dělat až jednoho dne přestane ordinovat ❤️

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• U paní doktorky jsem byla od miminka.Lepší doktorku jsem nepotkala.Chodím k ní s dcerou a jsem maximálně spokojená.

• Ochotná,hodná příjemná a vyléčí doporučuji všem.

• S

I já se připojuji ke kladnému ohodnocení.Lepší lékařku si pro své děti nemůže přát.A v dnešní době i pro svá vnoučata.Moc vám děkujeme.

• Dnes jsem náhodou našla tyhle stránky. Také se rada pripojuji ke kladnemu hodnocení a děkujeme za péči kterou jsme od pani doktorky dostávali.Byla moc fajn vždy ochotná a trpělivá.Mooc děkujeme.Samosdřejmě i sestřičkám.

• U paní doktorky jsem byla od miminka, na nikoho už nebudu mít tak krásné vzpomínky jako na ni a na její ordinaci. Patří to k mému dětství a já na ni moc ráda vzpomínám. Kvalitní přístup s lidskou tváří a já doufám, že i mé budoucí děti budou k této lékařce chodit. Stejně ráda vzpomínám i na setřičky, děkuji.

• Máme velmi dobré zkušenosti

• LEPSI DOKTORKA NA REGIONU TADY UZ NENI MILA OCHOTNA A HLAVNE OBORU ROZUMI I SESTRICKA JE NA JEDNICKU.DEKUJI SUBRTOVI VIDNAVA

• G

Tuto paní doktorku jsem si vybrala pro své miminko, neboť byla téměř 19 let mou dětskou ošetřující lékařkou a proto z vlastní zkušenosti nejlépe vím, jaká je - vždy našla vlídné slovo jak pro mě (jako pacienta), tak i pro mé rodiče a je tomu tak i nadále, kdy je náš syn jejím novým pacientem. Je to nejlepší lékařka, vždy dokáže pomoci a poradit, zažili jsme si s chlapečkem velké trápení, byl jako malé miminko moc nemocný a (nejen) paní doktorka mi byla v té době opravdu velkou oporou, což hrozně moc oceňuji. Jak už napsali jiní, neváhá přijet ke svým pacientům i domů, když je to potřeba a také není problém se s ní poradit po telefonu prakticky kdykoli, což u jiných lékařů není vůbec samozřejmostí... Je vidět, že svou práci dělá s láskou a opravdu na sto procent! Jediné, čeho se bojím, že třeba jednou přijde čas, kdy paní doktorka opustí svou praxi a nastoupí OPRAVDU ZASLOUŽENÝ odpočinek a my si budeme muset hledat jinou lékařku a to bude opravdu těžké najít někoho, kdo by se naší skvělé paní doktorce vyrovnal, neboť nasadila opravdu vysokou laťku... Ale snad to bude až za móóóc dlouho :-)

• paní doktorka je opravdu jedinečná a perfektní lékařka vždy dokaže pomoct komukoli je ochotná,vstřícná i milá.vždy dokáže poradit nebo pomoci když nevíte kam u hlavu strčit.mohu jen doporučit a zdůraznit těm lidem kteří váhají jestli k ní mají přestoupit nebo jen zajít pro radu...neváhejte nebudete litovat je to opravdu prvotřídni lékařka a vždy ví co má udělat.ještě se mi nestalo aby mi s něčím nepomohla.jsem u ní ráda a popravdě jak nesnaším odběry krve upaní doktorky mi to téměř nevadí ona i paní sestrička jeví opravdu dobrý tým.obě jsou milé vstřícné a rádi pomohou.jsem ráda že chodím zrovna sem.