Tomáš Hofta
Samostatné zařízení rehabilitační

Klofáčova 395/II, Třeboň 37901

• H

Skvělý přístup. Pan Hofta mi "srovnal záda" po pádu z koně. Na každé prohlídce detailní kontrola stavu a progresu, úprava cvičení a trpělivé vysvětlení a ukázky. Díky jeho vysvětlení a popisům i teď vím, co je vždy potřeba doma protahovat a cvičit, když to přeženu se sportem a záda opět cítím.

• Samostatné zařízení rehabilitační Jiný  •

• Před více než 15 lety jsem začal trpět velkými bolestmi zad, které mi vystřelovaly do levé nohy tak, že jsem ve svých 40 letech s obtížemi chodil. Přitom jsem byl vždy aktivní sportovec. Po dlouhodobém a marném léčení mou praktickou lékařkou, jsem měl to štěstí a dostal k němu doporučení. Léčení trvalo zhruba 2 týdny, než jsem se opět cítil úplně zdráv a v pořádku. Dnes už ani nevím, jaká ta bolest byla a to je mi dnes už bezmála 60 let. Moc děkuji a od té doby všem trpícím doporučuji. :-)

• K panu doktorovy Hoftovy jsem se dostal náhodně a můžu konstatovat nejlepší machr ve své profesi co jsem zažil. Vynikající lékař a vynikající člověk. Moc děkuji a doporučuji. Ludvík Jacsa

• K panu doktorovi jsem se dostala před lety ve stavu,kdy jsem jedla prášky proti bolestem krční páteře po hrstech.Žila jsem skoro 24 hodin denně v urputných bolestech hlavy.Zhruba po 3 měsících intenzivní odborné péče pana doktora bolesti začaly ustupovat,po dalších několika týdnech bolesti ustaly a prášky jsem mohla přestat užívat.K panu doktorovi docházím již několik let,vždy je velmi příjemný,vstřícný a hlavně-odborník na slovo vzatý.Říkám,že má "zlaté ručičky"- a to doslova a do písmene....škoda,že takových lékařů není více.....

• H

Je to velice dobrý lékař, odborník, člověk na svém místě, laskavý, je problém dostat k němu doporučení, ale já si návštěvu u něj ráda zaplatím . Vždy mi pomohl. Díky pane doktore.

• Také mohu jen doporučit ,je to asi jediný doktor ,který mi byl schopný popsat můj problém a následně jej léčit.Souhlasím i s tím, že je to opravdu odborník a takových doktorů je bohužel málo.

• K panu Hoftovi už jezdím řadu let a vždycky mi moc POMOHL. Je to opravdový profesionál se skvělým jednáním. Všem vřele doporučuji.

• Výborný :o)

• K panu doktorovi Hoftovi docházím už několik let.Do ordinace dorazím vždy jako stará " babička " / silné bolesti zad, jak v kříži tak i krční obratle /, odcházím jako " mladice ", vznáším se a jsem lehká jako peříčko./ Někdy si i zpívám /.
    Vždy pomůže , je vstřícný, usměvavý.Přála bych našemu zdravotnictví míc takových lékařů !

Pan doktor Hofta je velice ochotný a milý, vždy vyjde vstříc....jako lékař si osobně myslím 1* , mne pomohl po autonehodě moc, vřele všem doporučuji kdo potřebuje lékaře s tímto zaměřením.