MUDr. Stanislav Bureš

Pediatr · Více o specializacích

Zlonice 1 adresa

Stanislav Bureš
Ord.prakt.lékaře pro děti a dorost

Nádražní 357, Zlonice 27371

Pana doktora už znám od roku 1999. Je to ten nejúžasnější a nejpečlivější lékař co jsem mohla poznat. Do dnes k němu chodíme a jsme velmi spokojení.
    Moji dospělí synové na něj do dnes vzpomínají, protože ho měli moc rádi. Jeden z nich, kterému je už 27 let a je dospělý, ho párkrát navštívil i ve slánské nemocnici. To právě jemu moc pomohl a předešel tím vážným komplikacím.
    Všem ho moc doporučuji.

• B

Pan doktor je velmi pečlivý, hodný a empatický. Nikde jsem s ním neměla žádný problém. Vše řádně a pochopitelně vysvětlil. Pana doktora bych nikdy neměnila!

• Ord.prakt.lékaře pro děti a dorost Jiný  •

Nejlepší Dr.jakého znám.Je důkladný,nic nezanedbá a vše dobře vysvětlí.Je moc hodný k dětem a má tu nejlepší sestřičku.Mohu jedině doporučit!!!

• Ord.prakt.lékaře pro děti a dorost Jiný  •

• Je to nejlepší doktor kterého znám! Je taková škoda, že už k němu nemůžu chodit. Alespoň k němu dám své děti :-) Děkuji pane doktore!

• Nyní s odstupem času zjišťuji jak skvělého pediatra měli moji dva synové. Vždy byl pečlivý, nic nezanedbal.

Též se přidávám,že je to velmi pečlivý lékař.Teď jsme k němu přešli ze Slaného a nedá se srovnat přístup pana doktora a bývalé naší doktorky..Doporučuji...

• Musím souhlasit, velmi pečlivý doktor, sice nechápu proč pokažde když k němu jdeme tak valná většina dětí (včetně těch mích) uněj brečí... :-) K dětem je naprosto přátelský, podrobně mi vysvětlí vše o nemoci mích dětí i jak správně užívat léky. Takových by mělo být více.

• N

pan doktor je moc peclivy a hodny jineho doktora us bych nechtela , mohu vsem doporucit jeto kabrnak

• Výborný lékař a příjemný člověk. Po zkušenostech s několika dětskými lékaři - ten nejlepší.

• B

Výborný doktor a velice ochotný ,sestřička jednička .