Soňa Hronová
Ambulance alergologie a kl.imunologie

Voldušská 750/II, Rokycany 33701

• Paní doktorka a sestřička jsou velice milé, děti si je oblíbí, tudíž přestanou mít strach a umí i dobře poradit. Dnes je těžké najít takovéto doktory. :-)

• připojuji se k předchozím příspěvkům. Paní dr.je šikovná,lidská. Mám bohužel tři děti s alergií.Všichni navštěvovali tuto ordinaci. Nebáli se, naopak se za paní dr. těšili a s usměvem odcházeli. Nevyvyšuje se ani nad rodiči. Tak jak je to dost častý jev od jiných lékařů. Doporučuji. Chválím i hodnou sestřičku!

• Na paní doktorku Hronovou nedám dopustit. Zjistila u mé dcery chronický zánět štítné žlázy, i když se dcera u paní doktorky léčila na chladovou alergii. Paní doktorka Hronová jí i zajistila léčbu u odborného lékaře. Nebýt paní doktorky, tak možná do dnes nevíme, že dcera má nemocnou štítnou žlázu.
    Moc a moc paní doktorce děkuji.
    Ivana Houšková

• Velmi dobrá paní doktorka. Ona i sestřička jsou profíci. Velmi laskavý přístup k dětem. Chodíme tam již 3 roky a neměnila bych.

• T

Nejlepší lékařka, kterou znám. Chodíme k ní, já i má sestra, už od dětství a za těch mých 17 let návštěv jsme neměli nikdy žádný problém. Paní doktorka je milá, vždy příjemně naladěná a profesionální ! Pokud bude ještě pracovat, až budu mít děti, určitě bych chtěl, kdyby bylo potřeba alergologa, aby to byla ona ! DOPORUČUJI VŠEM !!!

laskavý přístup, pečlivost, neúnavné hledání optimální terapie nejen v oblasti farmak, ale i rehabilitace, přírodního léčitelství a potravinových doplňků. Doporučuji všem.

• Perfektní doktorka, která se snaží pomoci a najít nejlepší řešení pro všechny strany... Jen doporučuji je výborná

• N

Paní doktorka je nejlepší!!!!

• Š

perfektní

• Pečlivost při vyšetřeních, důkladnost, přístup k dětem i k rodičům, jenom chvála.