Renáta Baranová

Renáta Baranová
Ordinace

Americká 3-5, Karlovy Vary

• E

Ráda bych touto cestou poděkovala paní doktorce a sestřičce za naprosto skvělý přístup. Po dlouhé době jsem se konečně setkala s tím, že mě někdo opravdu důkladně vyšetřil a věnoval mi čas. Paní doktorka byla velmi pečlivá, naslouchala mým potížím a vše mi srozumitelně vysvětlila. Cítila jsem se v dobrých rukou a měla jsem pocit, že jim na mém zdraví opravdu záleží. I sestřička byla milá, ochotná a usměvavá – člověk hned získá větší důvěru a klid. Ještě jednou moc děkuji a mohu jen doporučit!

• G

Naprosto fantastická lékařka i sestřička. Obě velmi milé. Paní doktorka pečlivá, důsledná, starající se, prověřující všechny okolností, velmi empatická, ochotná, opravdu znalá. Ve srovnání s ostatními velice nadprůměrná péče.

• jiné místo Jiný  •

Doktorku Baranovou považuji za jednu z nejlepších lékařek a lékařů s nimiž jsem se setkala. Řešila jsem vleklé bolesti v krku, opakující se vracející se abscesy. Lidský přístup, vysvětlení, velká empatie a snaha pomoci. Neměla jsem pocit, že jsem prostě jeden z neurčitých pacientů, nýbrž konkrétní člověk, dala najevo soucit, velmi citlivě vyšetřovala, aby mi nezpůsobovala ještě větší bolesti, vše vysvětlila, pohodová atmosféra. Což oceňuji tím víc, že měla narvanou čekárnu (zastupovala i za jiného ORL specialistu, který měl dovolenou). Stejně tak milá sestřička. Mám k doktorce Baranové velkou důvěru a ráda k ní zajdu, kdykoli mám nějaké ORL potíže. Za sebe mohu velmi doporučit.

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorka je velmi hodná vždy se snaží pomoc. měl jsem nádor v krku, velmi mi pomohla. Je to doktorka s velkým D. Děkuji za vše.

• poliklinika Jiný  •

Úžasná paní doktorka na ORL v poliklinice Sokolov. Milá, ochotná, vstřícná. Velmi ráda doporučuji

• jiné místo Jiný  •

K paní doktorce jsem šla se synem, měl zánět středního ucha. Je mu pět let a pláče při jakékoliv návštěvě lékaře. Strach jsem měla i já, protože jsem netušila, co nás čeká. V mém okolí se zánět řešil propíchnutím bubínku. Paní doktorka byla velmi ohleduplná a milá, synovi vždy dopředu řekla, co přesně bude dělat. Když nastala chvíle, kdy byl vystrašený a nechtěl spolupracovat, byla trpělivá a stále milá. Dokázala ho uklidnit natolik, aby se nechal vyšetřit. Z ordinace odešel s lízátkem a obrázkem.
    Jedná se o jedinou paní doktorku, které se nebojí. Pokud nastane jakýkoliv problém, malého věta je: "Chci jít k mojí paní doktorce s ouškem". Škoda, že tam nemůžeme chodit se vším :-) Je to opravdu jediná paní doktorka, kam oba jdeme s klidem a důvěrou. Kéž by ve zdravotnictví měli všichni přístup k pacientovi, jako paní doktorka Baranová.

• I

Musim paní doktorku velmi doporučit . Za mě je velmi pečlivá. Přišla jsem tam s dcerou , že si už 14 dní stěžuje na bolest uší,nerovnováhu těla, že neslyší skoro ani na jedno ucho a že jsme byli u dvou lékařů , kteří zkonstatovali , že to samo odlehne a že zánět tam nemá . Nedalo nám to a navštívili jsme paní doktorku a ta řekla , že prodělala zánět středního ucha . Nasadila ATB a začíná se to zlepšovat . Paní doktorka je moc milá a kéž by takových lékařů bylo více .

• jiné místo Jiný  •

Moc milá paní doktorka s úžasným přístupem k dětem. Vždy odhalila problém hned a nasadila dětem účinnou léčbu.

• E

Nejlepší ORL lékařka v KV kraji...lidská,příjemná,nebojí se poslat na další vyšetření a komunikace také skvělá

• N

Maximální spokojenost. Paní doktorka vše dobře vysvětlila a byla příjemná Všem kteří potřebují ORL pomoc,mohu jen doporučit