MUDr.
Vyšetření močových cest
Kostelní 71, Sušice 342 01
Blatenská 314, Horažďovice 341 01
Kateřina Kubalová
Dne 14.6.2026 jsem podstoupila operační zákrok na jednodenní chirurgii v Sušici pod vedením pana doktora Pavla Krejčího. Od nástupu až po propuštění byl naprosto skvělý personál ochotný a vstřícný. Vše mi bylo náležitě a podrobně vysvětleno a předoperační a pooperační péče byla skvělá. Děkuji celému týmu z jednodenní chirurgie v Sušici. Takhle by mělo vypadat naše zdravotnictví.
Milan Žíla
Absolvoval jsem operaci Dupuytrenovy kontraktury levé ruky pod vedením MUDr. Krejčího na jednodenní chirurgii v nemocnici v Sušici. Žádal jsem o co nejbližší termín, abych mohl na konci června odjet na dovolenou. Termín se našel, od nedělního nástupu do nemocnice probíhalo vše profesionálně a přitom v příjemném prostředí. Celková anestezie bez problémů, takže z průběhu operace nevím nic, ale vše dobře dopadlo. Lékařský i pomocný personál byl velice vstřícný a projevoval trvalý zájem o stav a potřeby nás, pacientů. Pana doktora Krejčího i personál jednodenní chirurgie v Sušici mohu vřele doporučit.
• jiné místo • Jiný •
Jiří kodýdek
Skvělý chirurg, jsem spokojen s jeho jednáním vše dobře vysvětlí
Adéla
Pan doktor Krejčí je velmi milý, důsledný a profesionální. Ošetření bylo skvělé, zákrok bez komplikací a po celou dobu jsem se cítila v dobrých rukou díky jeho vstřícnému a lidskému přístupu. Sestřičky jsou také úžasné – je vidět, že svou práci dělají srdcem, opravdu je baví a jsou tu pro lidi. Celý personál vytváří příjemnou atmosféru a člověk má pocit, že je o něj opravdu dobře postaráno. Moc děkuji za skvělou péči.
Lubor Herlt
Byl jsem operován na oddělení jednodenní chirurgie pod vedením MuDr. Krejčího. Celỳ průběh léčení od prvotního vyšetření v ordinaci, příjem na operaci, výkon i následná poperační péče byla příkladná, profesionální a velmi lidská. Děkuju všem týmu.Takhle má vypadat zdravotnictví.
Pavlína Skýpalová
V neděli jsem podstoupila v nemocnici operaci žlučníku a chtěla bych moc pochválit jednodenní chirurgii v Sušici pod vedením Pavla Krejčího. Moje zkušenost byla skvělá od začátku do konce. Už v ambulanci mě mile překvapil přístup – všechno mi v klidu vysvětlili, byli ochotní a člověk se tam hned cítí líp.
Samotný zákrok proběhl bez problémů. Celý personál byl strašně příjemný, hodný a chápavý. Bylo vidět, že jim na pacientech záleží, cítila jsem se v bezpečí a v dobrých rukou. Atmosféra byla přátelská a zároveň bylo znát, že jsou to profíci.
Musím vyzdvihnout hlavně jejich lidský přístup, který se dnes moc nevidí. Nikde jinde jsem nezažila tak milé chování a zároveň profesionalitu. Všechno bylo skvěle zorganizované a probíhalo bez stresu.
Určitě doporučuji jak ambulanci, tak jednodenní chirurgii. Pokud někdo hledá kvalitní péči a normální lidský přístup, tady ho určitě najde.
Moc děkuji!• Chirurgie a radiologie Sušice s.r.o. • Jiný •
Slavomil Krošlák
Velice ochotný a vstřícný.Doporučil mi operaci a sám ji provedl velice dobře.S prací seter a lékařů při operaci a pooperační péči jsem byl velice spokojený.Milý,vstřícný,ochotný a vždy usměvavý personál,Vše mi bylo dobře a pochopitelně vysvětleno.Nejvíce kvituji starost o mne i ostatní pacienty po provedených operacích zejména četnost a poctivost při kontrolách zdravotního stavu a péče o pohodlí.Byl jsem maximálně spokojen a to i z důvodu,že operace a péče o mne bylo provedena s Sušici a byla krátká.Vůbec mne nijak nezatěžovala.Moc děluji.
• Chirurgie a radiologie Sušice s.r.o. • Jiný •
Richard Ducháček
Dne 15.2.2026 jsem se podrobil jednodenní operaci v nemocnici Sušice pod vedením MUDr. Pavla Krejčího. Velice děkuji za profesionální přístup všem lékařům, zdravotního personálu na operačním sále a zdravotním sestřičkám, kteří se o mě perfektně a ochotně starali. Zároveň bych chtěl poděkovat vstřícnému jednání veškerému personálu v soukromé ambulanci pana doktora Pavla Krejčího. Ještě jednou moc děkuji.
• jiné místo • Jiný •
O
Oldřich Jahn
Ordinaci pana dr. Krejčího jsem navštívil s problémy s pupeční kýlou, po vyšetření jsem byl hned objednán na zákrok do Sušické nemocnice na oddělení jednodenní chirurgie. Jsem již v důchodovém věku, ale zatím jsem žádnou operaci ani anestezi neabsolvoval, takže jsem do nemocnice nastoupil s určitými obavami. To se ukázalo jako naprosto zbytečné, vše proběhlo rychle a beze stressu. Člověk je neustále pod dohledem lékařů a sester. Vše v příjemné a vstřícné atmosféře. Velice si toho vážím a děkuji p. dr. Krejčímu a celému týmu sušické JPL.
Jaroslav Polan
Tímto bych chtěl velice poděkovat Dr. Krejčímu a jeho sestrám. Jsou to profesionálové s lidským přístupem. Podstoupil jsem jednodenní zákrok v Sušické nemocnici a vše bylo naprosto perfektní. Všichni odvádí profesionální prácí,kéž by to tak bylo všude. Vřele doporučuji a celému týmu přeji ať se daří. Děkuji Polan
• Chirurgie a radiologie Sušice s.r.o. • Jiný •