MUDr. Milan Talaš

Polešovice 1 adresa

Milan Talaš
Praktický lékař

č.d. 560, Polešovice 68737

MUDr. Talaš je zkušený lékař, který poskytuje péči na vysoké odborné úrovni. Navíc je velmi lidský, k pacientům se chová s respektem, porozuměním a empatií. Velmi si vážím jeho přístupu k léčbě i pacientům!

• Praktický lékař Jiný  •

• Aj26,5,2017

• Nejlepší pan doktor:-) Už k němu - díky novému bydlišti nechodím - ale moc ráda na něj vzpomínám. Čeká se tam, to je fakt, ale stojí to za to. Hodně zdaru v práci a uzdravených pacientů přeju:-)

• Příjemný,ochotný a vstícný pan doktor. Bohužel 2-3 hodinové čekání je u něj na denním pořádku, někdy mám pocit, že starší pacienti si jdou s ním hlavně popovídat..

• velice příjemný pan doktor.

Pana doktora Talaše můžu jen doporučit. Jako jediný praktický lékař mi zjistil problémy ze srdcem, aniž bych podstoupila vyšetření EKG. Díky Vám se léčím, pane doktore. Děkuji

Pan doktor Talaš je velmi příjemný,ochotný,profesionální a myslím si,že i dobrý psycholog. Jen malinka výtka - mohla by se zkrátit čekací doba (trávím celý den) - trošku svyžněji... Jinak vřele doporučuji! :-)

ochotný,příjemný,

Ochotný, snaživý