Poskytuji terapie dospělým, dětem a dospívajícím. Současně přednáším, vzdělávám a publikuji. Například záznam z rozhovoru v rádiu můžete nalézt zde: https://www.proglas.cz/program/detail-poradu/?date=2016-02-16%2009%3A30%3A00 .
Odborná publikace z oboru psychologie má tyto údaje: Lázničková, M., & Plachá, V. (2016). Zkušenosti žen, které prožily domácí násilí, se zaměřením na vnímání pomoci od pomáhajících profesí. Czech & Slovak Social Work/Sociální Práce/Sociálna Práca, 16(6).
O mně
Hlavní léčená onemocnění
- Trauma
- Deprese
- Emoční poruchy
- Vztahová krize
- Generalizované úzkostné poruchy
- +5 a11y_sr_more_diseases
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
B
Brňák
Umí vytvořit velmi bezpečné prostředí a ponechat člověku plnou zodpovědnost nad svým životem. Nedává žádná řešení ani nevnucuje své názory.
Zdá se, že se jedná o Gestalt terapii.
Od první návštěvy jsem věděl, že tady se rychle dostáváme k prožívaným emocím.• jiné místo • Jiný •