Martina Rodová
Oční ambulance nemocnice Jihlava

Vrchlického, Jihlava

4 názory

KN

Paní doktorka je arogantní a velice neochotná, a to i k dětem. Měli jsme pocit, že ji otravujeme, s rodiči komunikuje velmi nepříjemně. Místo, aby vysvětlila danou záležitost, tak s rodičem mluví tak, aby měl pocit, že je úplně hloupý a negramotný. Takto si přístup lékaře nepředstavuji. Zřejmě sází na to, že je očních lékařů nedostatek, tak lidé její chování strpí, než by šli jinam. Oproti tomu sestřička je skvělá, k dětem milá a člověk nemá pocit, že je na obtíž.

Jana

Paní doktora byla protivná, neměla jsem z návštěvy dobrý pocit, připadala jsem si, že obtěžuji.

• V

Věra Cahová

Skvělý přístup paní doktorky. Naprosto profesionální operační zákrok s perfektním výsledkem. Mohu jen doporučit.
    Mnohokrát děkuji.

• Oční ambulance nemocnice Jihlava Jiný  •

• Z

Z.J.

Jedná se o celkový přístup po operaci katarakty kdy jsem nabyl dojmu, že jsem jako pacient tak trochu na přítěž a informace bylo nutno z paní doktorky "dobívat".