- Psychiatrie
- Emocionální krize
- Emoční poruchy
- +3 a11y_sr_more_diseases
Lenka Š.
Paní Markéta, je neuvěřitelná psychoterapeutka, nikdy bych nevěřila, že v této době se lze setkat a mít tu možnost řešit problém s tak skvělým empatickým člověkem, kterým bezesporu Markéta je! Mohu s ní hovořit úplně o všem, svěřit se s čímkoliv. Její lidský přístup mně moc pomáhá. Během sezení se cítím sama sebou a mohu jí říci vše, úplně všechno, i to co bych nikdy nevyslovila před nikým jiným. Doporučuji tuto skvělou terapeutku všem, co mají problém.
M.B.
Doktorka Fialová vytváří bezpečné prostředí pro sdílení bez předsudků. Je empatická, vtipná, lidská a dokáže velice efektivně nasměrovat člověka k lepším zítřkům. S její pomocí jsem se dokázal vyhrabat z nehezkých míst kde jsem se ocitl. Obrovským plus je také časová flexibilita a cenová dostupnost terapie. Rozhodně můžu pouze doporučit.
R
R.B.
Paní Markéta je skvělá psychoterapeutka. Cením si na ní její upřímnost, schopnost si pamatovat skoro cokoliv co řeknete, a že toho za sezení sdělíte opravdu mnoho, a možnost být absolutně otevřený. To vše mi dalo pocit, že se mohu svěřit prakticky s čímkoliv. Rozhodně se posunete z místa pokud máte dlouhodobý problém se kterým si nevíte rady. Vřele doporučuji.
Jarka
Pohoda, porozumění, nakažlivý smích a empatie paní doktorky při našich rozhovorech mě zbavila záchvatů panické ataky.
M.P.
Pani doktorku mohu vrele doporucit predevsim pro jeji lidsky, pratelsky, ale zaroven i profesionalni pristup. Mit pocit, ze Vam terapeut rozumi, neni samozrejmost.