Marie Šámalová
Ortodontická ambulance

Sokolovská 80, Plzeň 32300

• N

Když jsem u ní byla asi sedm let zpátky na rovnátkách, nepoužívala rukavice.

• Ortodontická ambulance Jiný  •

• Paní doktorka je milá, ale bohužel jsem byla zcela nespokojená se způsobem léčby. Docházela jsem k ní několik let, kdy se stále čekalo, než se mi dokončí růst a následně mi řekla, že u mě nemají rovnátka smysl, že bych vypadala jako "stará bába". Proto jsem přešla do péče jiného ortodontisty, který mi rovnátka nasadil (nebylo třeba žádných větších zákroků ani trhání) a dnes mám zuby krásně rovné.

• Ortodontická ambulance Jiný  •

• Ve třinácti jsem se s ní nepohodla, protože mi mínila nechat vytrhnout zuby :-), teď jsem s ní naprosto spokojená. Efektivní léčba, moderní vybavení, všechno vysvětlí, je velice milá a vždycky mi vyšla vstříc ohledně termínů.

• Maximálně vyjde vstříc, vždy říká polopaticky co kdy jak bude probíhat. Více takových lékařů i v dalších oborech! je perfektní

• Paní doktorka je milá, ráda vše vysvětlí. Na druhou stranu příšerné čekací doby, i když jsme objednámi na 3 měsíce dopředu, čekáme hodinu, než nás vezme. A to máme s stebou ještě malé dítě. Z tohoto důvodu už k paní doktorce nepůjdeme.

• Paní doktorka je opravdu profesionál. Chodila jsem k ní na rovnátka ve svých 15 letech a dnes, kdy je mi 30, jsem se u ní objednala. Paní doktorka si mě pamatovala, dokonce celou tu dobu uchovávala moje záznamy, takže jen koukla do počítače a hned věděla co a jak. Byla jsem velmi mile překvapena. Je to hned jiné, když má člověk pocit individuálního přístupu.

Naprosto vyjde vstříc pacientům, příjemné prostředí, moderní vybavení...

• B

prostě nejlepší:)

• H

velmi zkušená a příjemná paní doktorka

Měla jsem velký problém se zubama a ona mi dokázala velice pomoct. Nejen že mi našla jednoho z nejlepších zubařů na chirurgický zákrok, ale i sama mi vyšla vstříct kdykoliv jsem potrebovala! Navíc je velice milá a příjemná. Obzvlášť s dětmi to umí.