Marie Podzimková
Oční ordinace

Velká Michalská 22, Znojmo 66902

• Nejlepší paní doktorka,chodím k ní už 17 let od mých 18 roků.Pečlivá,vysvětlí,příjemná.I sestřička je velmi příjemná.

• Vynikající lékařka, velice ochotná a příjemná. Sestřička je též velice ochotná a milá. Ordinaci navštěvuji řadu let a vždy jsem velmi spokojen s ošetřením.

Paní doktorka je vynikající a zkušená lékařka. Chodím k ní již léta a oceňuji pečlivost a to, že se vždy můžu zeptat a daný problém je mi vysvětlen. (Ne u všech lékařů je to tak běžné, jak by se mohlo zdát.) Oceňuji i téměř přesné dodržování objednaného času. Všem mohu doporučit.

• Výborná a zkušenálékařka.

• vynikajici ochotna mila chodime k ni všichni

• Bezkonkurenčně nejlepší lékařka jakou znám. Velmi příjemná, maximálně vstřícná ke všem pacientům (i k těm, kteří si to nezaslouží:)) odbornice na svém místě, velmi dobré výsledky při léčení, všem mohu jen doporučit, pacienti které ošetřuje mají jistotu že jsou opravdu v těch nejlepších rukou.

• Chodím k paní doktorce s celou svojí rodinou. Je strašně hodná a šikovná a všichni jsme maximálně spokojení

• velice prijemna pani doktorka, i sestricka. vstricny pristup k pacientum.

• Super doktorka a nejmilejší a nejhezčí sestřička ve Znojmě :-))))

Jedna z nejlepších a nejpříjemnějších lékařek, stejně tak i sestřička.......