Všeobecná veterinární lékařka malých zvířat se zaměřením na
- klinickou patologii (odběr biologických vzorků, ambulantní vyšetření dermatologické, koprologické, vyšetření krve, moči, cytologické vyšetření nádorových útvarů a výtěrů z uší, pochvy aj.),
- výživové poradenství (suché krmení/čerstvá strava/kombinované krmení),
- medicínu drobných savců - králík, morče, fretka, činčila, osmák aj. (klinické vyšetření všech orgánových systémů se zaměřením na specifické rozdíly od psů a koček, odběr biologických vzorků, vyšetření krve, moči; chirurgie měkkých tkání, infúzní terapie, korekce chrupu, výživové poradenství, aj.)
Barákova 59, Plzeň 2-Slovany, Plzeň 326 00
Bolevecká náves 22, Plzeň 32300
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MVDr. Lucie Kulatá? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Mobilni veterinar
Dobry den
Potrebovali bychom mobilniho veterinare na uspani nemeckeho ovcaka, ktery byl pred dvema lety operovan a byla mu diagnostikovana rakovina ,ktera je zhoubna. Uz se to opet vratilo a fenka se zacala trapit a nechceme uz ji to prodluzovat. Nechceme ji prevazet bylo by to pro ni…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, ano, je to možné, bydlím v Příšově, takže to mám po cestě. Pro přesnější domluvu mě prosím kontaktujte telefonicky dnes po 15:30,kdy budu v práci u diáře. Tel. číslo naleznete na našich…
může to být svrab nebo zanet spojivek ?? :(
Dobrý den chci se zeptat mám koťátko narozený 8 května 2016 a má něco s očičkama strašně mu slzy a má okolo takové černé všichni mi píšou že to může být bud zánět spojivek nebo svrab nevím si rady děkuji za pomoc
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, v takovém případě je nutné navštívit veterináře, může se jednat o více věcí a je nutno to posoudit vyšetřením. Jedině tak se vybere správná léčba. Držím palce, MVDr. Kulatá