Květoslava Kadlecová
MUDr. Kadlecová Květoslava

Podkrušnohorská 1039, Litvínov 436 01

• Dlouhodobě pomlouvá mne, ženu, své zaměstnané kolegyně, jak jsou neschopné,hrozné, pak napravují její neschopnost evidence léčby, záloh-nechá mi po 3 l podepisovat údajně správnou smlouvu-na jiného pacienta. Momentálně objevila slovo "pokora",při návštěvách popisuje jak děti neznají pokoru, ani ten otec, šeptá dceři jak je otec strašný v mé přítomnosti, když nejsem hlasitě- otec nezná pokoru, chce mít pořád "pravdu", máma je taky hrozná. Nikdy jsem nebyli neuctivý, neslušný. Pochybuji o jejím aktuálním psychickém stavu. Máme bohužel uhrazenou léčbu.
    Dcera se nestačí divit co je dnes možné zažít u lékaře. Doktorka občas použije rukavice, ale sahá do úst 2 pacientům střídavě, hrozné. Jezdíme k ní cca 100km, téměř po každé úpravě jsme obratem museli k opravě, už dlouho upravuji drátky sám, nejsou zkrácené,řežou dásně. Při ošetření cpe bezhlavě tampony pod jazyk, dcera se dusí, zvedá ruku protože ji nasazený drát řeže a krvácí, ona ji ignoruje, následně zjistí že fakt, no ...1 cm2 dásně pořezaný. Injekce od ní tj. pro dceru nejhorší zážitek v životě a to už zažila hodně. Maskuje to zamlouvaním a 10x "ano,ano?"Je toho hodně co jsme si s ní zažili, asi to bývala odbornice, asi umí když chce, ale její osobnost a úroveň poškozuje děti,vztahy, důvěru v úroveň lékařů. Nejsem určitě jediný, asi před měsícem v čekárně jiná matka s dcerou skutečně vybouchla vzteky za zákrok a chování doktorky.

• MUDr. Kadlecová Květoslava Jiný  •

• Chtela bych podekovat pani doktorce a sestrickam za uzasny pristup k memu synovi Mireckovi a ke me. S takovym pristupem jaky mate k detem jsem se jeste nikdy nikde nesetkala. Ostatni by si z Vas meli vzit priklad ! S pozdravem Frantova

• Velice ráda bych chtěla poděkovat doktorce K.Kadlecové za neskutečně lidský a skvostně profesionální přístup k pacientům.K mému synovi D.Peroutkovi se zachovala báječně při řešení jeho komplikovaného případu.Byla velice trpělivá a milá.Syn z počátku bolestí a strachy nechtěl spolupracovat,ale díky báječnému přístupu lékařky se syn uvolnil a vše dopadlo skvěle.Proto veřejne děkuji a tuto ordinaci všem doporučuji.Celý personál je úžasný.S pozdravem K.Peroutková

• Paní doktorku i celý její tým hodnotím velmi kladně. Nabízí profesionální péči s nejnovějšími postupy. Srovnat zuby jsem si do její ordinace přišla až v dospělosti. O všem jsem byla předem paní doktorkou informována, vše mi vždy bylo logicky vysvětleno. U paní doktorky oceňuji nejen vysokou odbornost, ale i lidský a milý přístup. V ordinaci se vždy cítím příjemně.

• Bohužel se musím podělit o velice špatnou zkušenost a touto paní doktorkou. Byla jsem domluvená dorazit na 14:45hod na dodělání zubů jako nový pacient, Paní Kadlecová mě nevzala jen kvůli tomu, že jsem přišla o 2min déle ( přitom tam měla ještě pacienta v ordinaci ). Jela z dálky a byla šťastná, že si na mě udělá čas jelikož jsem zákrok potřebovala co nejdříve kvůli natáčení.. Paní recepční neochotná a poslala mě s tím ať si zajdu na polikliniku dodělat zub ( tady se jen dělají rovnátka mi bylo řečeno)..přitom na internetových stránkách mají uvedenou i stomatologii. Jsem velmi zklamaná tolik jsem se těšila byla jsem ochotná i připlatit si, ale na jednu stranu možná je dobře jak to dopadlo, nejsem sama co je nespokojená. Nedoporučuji tento přístup je velmi špatný !

• Poděkování
    V roce 2003 se mi uvolnila jednička vpravo nahoře. Myslela jsem si, že bude následovat vytržení a umělá náhrada. Diagnóza: paradontóza s úbytkem kostní hmoty v dásni. Bylo mi doporučeno jiné řešení. Korekce defektu + doplnění kosti. K vstupní prohlídce k paní doktorce Kadlecové jsem šla se značnou nedůvěrou. Co může udělat v mém věku. Bylo mi 60 let. Paní doktorka mi vše vysvětlila a ubezpečila, že i vzhledem k věku se dá vše opravit. Tak jsem začala od května chodit s rovnátky, aby se zub srovnal a vyléčilo se vše, co bylo třeba. Vše úspěšně pokračovalo a tak 21. 7. 2004 mi mohl pak jiný p. doktor mohl voperovat „umělou kost“ do dásně a zub tak upevnit. V roce 2005 mi byly odstraněny zámky a drátek, který zub fixoval a zub držel správně na svém místě. Stal se malý zázrak.
    Od léčení uběhlo 12 let (je mi 72 let) a s upevněním zubu nemám problémy. Ze své zkušenosti doporučuji využít této možnosti léčby v jakémkoliv věku.

• Chodila jsem k paní dr. již před několika roky na rovnátka zuby mi dala krásně dohromady a byla vždy milá a hodná prostě profesionální dnes k ní chodí i má dcera a je také moc spokojená o všem perfektně informuje, sestřičky jsou také moc milé a profesionální za mě velice doporučuji absolutně nechápu negativní hodnocení je úžasná

• Paní doktorka je profesionálka na svém místě. Má značné znalosti i mimo svoji specializaci a díky tomu mi nejspíše zachránila zuby, za což jsem ji vděčná! Má velice lidský a laskavý přístup k pacientům. Mohu jen doporučit. Jana, Ústí nad Labem.

• Výrazně nedoporučuji! To CHOVÁNÍ..!
    Velice chaotická ordinace. Funguje na principu objednání se na určitý den, hodinu i minutu, ale v čekárně to pro mě znamenalo stejně nakonec i 90 minut čekání. Návštěvy bolestivé, protože uspěchané, plná čekárna = nervozita.
    Ke konci léčby odpočítávání návštěv, ať už tam nikdy nemusím........
    Na sejmutí rovnátek doktorka ani nebyla přítomna.
    Bohužel, velice nepříjemná komunikace, z paní doktorky je cítít nesnášenlivost a zatrpklost, brrr... :(( Velice negativní člověk...

• Dříve jsem byla velice spokojená. Zuby jsem měla krásně rovné ale poslední 2 roky se mi křivý zpět, musím sama upozorňovat na věci, kterých by jsi měla paní zubařka všimnout sama. Myslím, že její profesionální přístup klesá a je čas přejít jinam.