Doc. MUDr. Jiří Zelený

Jiří Zelený
Sam. ordinace PL pro dospělé

gen. Svobody 39, Černožice 50304

• H

P.doktor,je nejlepší, pozorně vyslechne pacienta,je opravdu skvělý. Přítel k p.doktorovi chodí též, vždy řekne co člověku řekne dřív,než projdete celkové vyšetření,na které vás pošle. Jsme max.spokojeni.Sestricka je také skvela. Kéž by bylo takových lékařů více.

• Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný  •

• "Pan doktor" na svém místě! Škoda, že jich nemáme v republice víc, to by bylo super zdravotnictví! Jen tak dál pane doktore.

• Sam. ordinace PL pro dospělé Nemoc a úraz  •

• Odpovědný a spolehlivý lékař, doporučuji.

• Je to "Pan doktor".

Pan doktor i sestricka jsou velmi sympaticti.Souhlasim s predchoyimi nazory.

• S panem doktorem jsem nadmíru spokojená!!Přišla jsem od jiného Dr.se kterým jsem byla nespokojená pro jeho práci.Ale naštěstí pro mne jsem poznala Dr.Zeleného!Vyšel mi ve všem vstříc,vždy byl příjemný a celkově jsem moc spokojená i po stránce lidskosti!G.Becková

Pan doktor je odborník na pravém místě. Je velmi ochotný a vždy poradí.

Jsem s panem doktorem nadmíru spokojen. Vždy ochotně poradí, je příjemný k pacientům a diagnózu vždy stavoví přesně. Velice si pana doktora vážím pro jeho lidskost a lékařské schopnosti.

• Z

Spolehlivé diagnózy

Velmi pěkný přístup pana doktora k pacientům, ochotný.