Jiří Pluhař
Oční lékař

náměstí Svobody 5, Znojmo 66902

Velmi laskavý pan doktor a zlatá sestřička. Vstřícní a trpěliví. Mají snahu vyřešit i složitý problém. Jsme rádi, že je máme.

• Oční lékař Jiný  •

• Neměnila bych, už jsem tam zaregistrovala celou svoji rodinu. Lepšího lékaře jsem nikdy neměla a nedám na pana doktora dopustit - milí, ochotný, rozumí tomu co dělá a vždy pomůže. Velmi, velmi doporučuji.

• Oční lékař bolest očí  •

• přidávám se k ostatním,kladně hodnotícím pana doktora Pluhaře i jeho zdravotní sestřičky...ani já jsem ještě podobného očního lékaře nepotkal

• Moc příjemný a ochotný pan doktor i sestřička. Už několikrát ošetřil mého 3 ročního syna. Při zánětu spojivek nás bral okamžitě bez objednání. Vlídný přístup, vše pěkně vysvětlí i dětem.

• Velice ochotný přístup k pacientům, milý doktor

• Vynikající oční lékař

• A

Chodíme k panu doktorovi už celá rodina. Pan doktor je opravdový odborník. Je přívětivý a chotný. Vše s pacientem podrobně probere. Pokud můžu laicky posoudit, vybavení ordinace je velmi dobré. Sestra je také velmi milá a ochotná. DOPORUČUJI

• F

moc dobrý

• Vřele doporučuji, je velice příjemný,ochotně vše vysvětlí. Lidský přístup a milý úsměv.

• Mohu jen a jen doporučit..pan doktor je moc milý člověk a skvělý lékař...jsem naprosto spokojená