Jiří Doleček
Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Mladkov 133, Pardubice 561 67

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Jiří Doleček
Albertinum

Za Kopečkem 353, Žamberk 561 64

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Tak arogantního lékaře jsem ještě nezažil.. Nedoporučuji.

• Albertinum Jiný  •

Míla

Pan doktor se snaží vyhovět pacientovi, poradit, doporučit případného specialistu je ochotný, přistupuje zodpovědně ke zdravotním problémům pacienta. Výhodou u něho je jeho odbornost pneumologa ordinuje odborně v Albertinum Žamberk.

• jiné místo Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Diagnostikuje pohledem ode dveří.. Jako by ani neposlouchal co mu člověk říká. Spousta pacientů se od něho odhlásila. Pokud přijdete po svých tak vám v podstatě nic není.. Alespoň se tak tváří.. Skoro se mi nechce věřit, že hodnotím toho samého jako lidé zde přede mnou...

• Váš účet byl odstraněn

Byl jsem u tohoto lékaře 2x - pouze na určité konzultaci. Myslím, že mi dost vyšel vstříc. Uvidíme později co to udělá. Zatím ..... dobrý.

• Pacient

Měl jsem možnost s ním pracovat na RLP Lanškroun a po spolupráci s ním jsem se rozhodl pro je "ošetřování." Reaguji i na to, že je prý neupravený. Pokud je někomu špatně, tak si myslím, že tomu oněmu nemocnému je přeci jedno, jak člověk pomáhající vypadá. Mě slíbí a splní. Nikdy jsem si na něho nestěžoval, ba naopak jsem ho doporučoval a zpětná vazba od lidí, co se pro něho rozhodli je velice kladná. I při radách o zdrav. stavu mé rodiny je otevřený. Vím, že budete z tohoto cítit nějakou zaujatost, ale jsem dospělý mladý muž, který nemá v životním stylu tendence doporučovat či nějak jinak zvýhodňovat toho či toho. Proto hodnotím velice dobře.

• Pacient

Nedoporučuji, velmi slabý.

P.S.

Je to vynikající lékař.

• A

akinom

Je to Pan doktor na svém místě, je velmi ochotný, kdykoliv potřebuji, mohu se na něj obrátit.Vždy provádí důkladná vyšetření, je velmi pečlivý a proto je také výborným diagnostikem.Je to člověk,který si na nic nehraje, neopovrhuje obyčejnými lidmi, je příjemný a k pacientovi se chová vždy uctivě a soucitně.A je jedno jestli je upravený nebo ne!!!!! Důležité je,že pomůže a že se člověk nemusí bát, s čímkoli se na nej obrátit.Rozhodně všem velmi doporučuji a to jako praktického lékaře pro dospělé tak i jako internistu a vynikajícího pneumologa.

jaja

vynikající diagnostik, vynikající člověk, pracovitý, milý

mára

pracovitý, velmi dobrý diagnostik, dýchá z něj "člověčina", doporučuji

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

počítačová tomografie

Dobrý den, je možné si zaplatit počítačovou tomografii, popřípadě hradí toto vyšetření bez doporučení lékaře pojišťovna?

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Jiří Doleček

CT si není možné zaplatit.Vždy musí být doporučení lékaře,na některé CT stačí doporučení obvodního lékaře.