Jana Píšová
Sam. ord. lékaře spec. - kardiologie

Mánesova 646, Hradec Králové 50002

• K paní doktorce chodím již delší dobu, je veliká odbornice, velmi ochotná, vstřícná, rozhodná a hlavně v pohodě - navozuje při jednání s pacientem a léčení klid, čímž nás vlastně už léčí. Po lidské stránce - vynikající člověk zajímající se o pacientův dobrý stav.
    To, že má v čekárně stále hodně pacientů ? To přece značí o tom, že je velmi dobrá a pacienti ji vyhledávají. Že nepřijímá nové pacienty není z toho důvodu, že by neměla o ně zájem, ale nemohla by se stávajícím věnovat tak, jak je třeba a tak, jak se jim dosud věnuje a chce věnovat.
    Paní doktorko, moc Vám děkuji za Vaši péči, kterou mi věnujete a přeji Vám hodně pracovních i soukromých úspěchů - vděčná pacientka - Lenka Syrůčková HK.

• Blanka Faltynkova - Předměřice. Pani doktorka je velky odbornik. Byla jsem u ní pouze 2X,ale vidím, že má srdce na pravém místě a o pacientův stav má opravdu zájem. Proto jí patří velký dík a přeji jí vše nejlepší a žádnou NEMOC!!!!!!

• Přístup paní doktorky - přímočarý, srozumitelný a lidský - mi maximálně vyhovoval.

• K paní dr.Píšové docházím už dvanáctý rok,za tu dobu na mně měla vždy čas a vždy mne poslala tam kam jsem potřeboval.Na katedrizaci na montáž ICD atd.Je velice vstřícná a nebýt jí už bych se koukal na svět zhůry.Děkuji Vám velice paní doktorko a ty negativní ohlasy jsou-podle sebe soudím tebe.

• Velmi ochotná, vstřícná, rozhodná a přitom působí uklidňujícím dojmem.

• Skvělá lékařka.

• velmi dobrá lékařka a velmi dobrý člověk

• k níže uvedenému příspěvku cituji..málem mi umřela máma ...Milá dámo či pane,když vám kolabuje máma na chodníku-musíte volat záchranku a né ji táhnout do prvního patra do ambulance! a když už uděláte takovou fatální chybu,tak se nedivte, každý velmi dobrý lékař má plnou čekárnu. A nejlepší nakonec: vychrstnout tady anonymně kýbl špíny-to umí už malé děcko,když mu na pískovišti sebere druhé bábovičky a kyblíček! Tfuj,že se nestydíte!
    K paní doktorce chodím druhým rokem,je přímá,lidská a rozumí svému oboru.A že musím čekat v čekárně?to nepovažuji za podstatné.

• Lidská,profesionální, málo dostupná, v ordinaci je stále nával.
    Helena

• Telefonicky jsem se chtěla k paní doktorce objednat,ale ani se nezeptala na mé potíže a byla velmi arogantní.Nakonec mi řekla,že má své pacienty a na mě nemá čas,ale jestli chci,tak mě objedná na březen.