Irena Hojgrová
Ordinace

Jeseník

• Z

S paní doktorkou jsme byli moc spokojení. Paní doktorka i její sestřička jsou naprosto profesionální, empatické a moc milé k dětem. Opravdu člověk na správném místě. Na péči si nemohu stěžovat. Vždy vše trpělivě vysvětlila, na syna nespěchala. Jakmile jsme řešili nějaký vážnější problém, ochotně pomohla a poradila i když nebyly ordinační hodiny. I podle fotek odhadla diagnózu a okamžitě nás hnala do nemocnice, kde se vše vyřešilo. Kdybychom se nepřestěhovali 200km daleko, neměnila bych. Ale jezdit s novorozencem každou chvilku takovou dálku je pro mě nemožné. I když zpětně trochu lituji, že jsem to neriskla.

• Ordinace Jiný  •

• G

Paní doktorka je úžasná! Chodila jsem k ní od miminka až do dospělosti a nikdy nebyla nepříjemná nebo cokoli jiného. Vždy milá, hodná, dokázala uklidnit, všechny problémy dokázala vyřešit. Na návštěvu k ní jsem se vždycky těšila. Dokonce jsem někdy doma simulovala, že mě bolí v krku víc než doopravdy bolelo, aby mě k ní mamka vzala :)! Kez bych jednou pro své děti sehnala také takovou paní doktorku!

• Ordinace Jiný  •

• Od mala k paní doktorce chodím. Mohu říct, že se jedná snad o jednu z nejlepších pediatrů na Jesenicku. Profesionální přístup, milá, vždy si ví se vším rady :) Takových doktorů je na Jesenicku málo. Poradí a pomůže , přímo jako z Ordinace v růžové zahradě :D ! Doporučuji !!! :)

• Super, mohu jenom doporučit :)

• Velmi skvělá paní doktorka, profesionální přístup. doporučuji

• Velmi skvělá ,chytrá a milá a sestřička taky. Vřele doporučuji

• H

Výborná, pečlivá a velmi milá paní doktorka. A sestřička je taky skvělá.

• D

Velmi profesionální a navíc milá,moc nám pomohla!!

• Nejlepší a nejchytřejší doktorka kterou znám vřele doporučuji a sestřička je taky velmi hodná

• Spolu se sestřičkou tvoří výborný tým. Vřele doporučuji