Igor Greguš
Ordinace

Most

3 názory

PED

Tento lékař nemá na pacienta ani trochu času, někdy je jako paní Colombová. Zahalený, nemluví, píchne injekci a dále nekomunikuje. Naprosto bez zájmu, empatie chybí. Pacient nemá nejmenší šanci sdělit jak se cítí, to musí říct sestře, která rozhodne, zda a jakou informaci lékaři předá. Stále se řeší čas - čas. Hrůza, kam jsme se dostali? Injekce doktora Greguše jsou úplně neúčinné. Bolesti - velmi silné - neustoupí ani na den. Člověk by čekal, že když řekne, že minulé injekce nepomohly, bude to řešit, ale ne, nezájem. Další injekce neúčinná. Sestra to ještě zlehčuje. Pokud tam dojdete, tak na tom nejste tak špatně. Ztráta času, frustrace a bezmoc.

• Ordinace • Jiný  •

mp

Děkuji panu doktorovi za ošetření a léky. Poprvé po dlouhé době (asi po 6-ti letech) mohu spát bez bolestí.

• Ordinace • Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Dnes jsem byla na doporuceni sveho vynikajiciho orthopeda dr.J.Bartsche v ambulanci bolesti v nemocnici v Moste a muzu rict,ze krome prave jmenovaneho dr.Bartsche,jsem se zatim NIKDY nesetkala s tak ochotnym,milym,prijemnym a urcite i bezvadnym clovekem jako urcite je pan dr.Gregus.Prala bych kazdemu,kdo uz musi k lekari aby mel to stesti a potkaval jen takove doktory ,jako jsou tito dva panove.Obema preji jen to nejlepsi a abych nezapomnela,tak u obou pracuji i velice prijemne a mile sestricky a to se taky moc nevidi.Omlouvam se,ale MUSELA jsem toto napsat,protoze i kdyz jde clovek k temto doktorum s bolesti,tak si u nich nepripada jako vetrelec,ktery je snad obtezuje,ale jako clovek a to se bohuzel taky moc nevidi.Jeste jednou hodne stesti vsem!!! L.Zelenkova,Opocno u Loun

• •  •