Helena Vejlupková
Soukromá oční ordinace

Vídeňská třída 8, Znojmo 66902

• mám připomínku k sestřičce paní doktorky. jelikož je objednací doba u kontrol na několik měsíců dopředu, termín mi vypadl a věděla jsem jen, že je to začátkem konkrétního měsíce, ale datumem jsem si nebyla jistá. proto jsem zavolala do ordinace s omluvou, jestli by se sestřička nemohla podívat a datum mi sdělit.
    úplně mě zamrazila její odpověď - Ne, paní, toto vám hledat nebudu!
    tak jsem se rozloučila s tím, že bohužel tedy nepříjdu, protože nevím kdy. tečka.
    je to pro ni opravdu tolik práce???
    asi ano.

• Asi třicet let chodím k této paní doktorce.To už svědčí o spokojenosti.Dříve jsem chodila k Mudr.Filovi a Mudr.Hrdinovi.Nikdy jsem neměla problém-jen šli prostě do důchodu.
    Hodnotím velmi pozitivně přístup k pacientům,odbornost,laskavost.Nikdy jsem se nesetkala s neochotou.Pokud někdo chce hodnotit zde i sestry-já si myslím,že jednání je slušné.Pacienti občas postrádají sebedisciplínu a slušnost,vyžadují nemožné a pak to sestry nemají jednioduché.Jsem jenom pacient,ale jednání s lidmi by si každý měl vyzkoušet,pak třeba i kritizovat.

• Vždycky když jsem potřebovala, paní doktorka mě pomohla.

• Velice dobrý přístup k pacientovi,příjemný a ochotný.Mohu jenom doporučit.

• I já její ordinaci navštěvuji již od svého dětství, a tak mohu s čistým svědomím doporučit. I jako dítěti mi vše paní doktorka vysvětlila, vždy si se mnou během prohlídky povídala, a tak to zůstalo i dodnes. Občas jsem v její ordinaci narazila na méně příjemnou sestřičku, ale nebyl to žádný důvod ke změně očního lékaře.

• solidni jednani

• I já paní doktorku musím doporučit ostatním pacientům. Chodila jsem k ní od dětství, do dospělosti, pak jsem se odstěhovala a už nikdy jsem nenašla tak výbornou oční paní doktorku. Byla vždy milá, chápající, s dětmi to vždy uměla. Dokázala mi poradit a pomoct. Někdy jsem si její rady nebrala příliš k srdci, zvláště v bubertě s brýlemi, Dnes si uvědomuji jak velkou měla pravdu. Nikdy mě však do ničeho netlačila. Já jsem s ní byla 100% spokojená. Dodnes k ní chodí ještě můj mladší bratr a mí rodiče včetně prarodičů. Všichni jsme s ní maximálně spokojeni.

• Paní doktorka je nejlepší oční lékařka, je velice příjemná a milá.

• mi chodime k pani doktorce smiminkem na sondaž kanalku a ja sama tam chodim už od detstvi,pani doktorka je sikovna,mila vždy pomuže a snaži se vyhovet.A sestřičku ma taky přijemnou,ochotnou.

• S

Příjemná,komunikativní, zrovna tak i sestra.