Břetislav Hofman
Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie

Úpské nábřeží 379, Trutnov 54101

• T

Naprostá spokojenost, snaha pomoci, ochota, za nás určitě profesionál na svém místě!! Doporučení do jeho ordinace byla dobrá volba!! Děkujeme!!

• Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný  •

Zubař byl velice arogantní, absolutně ho nezajímalo proč jsem přišla, skoro se nepodíval na žádanku od mého zubaře. Nemohla jsem se na nic zeptat, vždy mě přerušil a buďto půjdu do všeho co on řekl: vytrhnuti několik zubů, 1přesadit, šrouby do dásní plus další celkem za min.60.000,- ale prý nejspíš víc. Nebo mám dceru takhle nechat a ať si pak udělá implantáty (to měla být výhružka).

• jiné místo Jiný  •

K doktoru Hofmanovi jsem docházela před několika lety ve věku cca 14-18, vždy byl velmi arogantní a nepříjemný. Byl hrubý a říkal mi, že mě nic z toho co dělá, určitě nemůže bolet. Nebral si rukavice a zapáchaly mu ruce. Bohužel jsem se bála něco říct, protože na mě byl od prvního setkání nepříjemný a hnusný. Při poslední návštěvě mi při sundavání lepidla ze zubu odbrousil i spodní část předního zubu. Nikdy bych ho nikomu nedoporučila, stejně jako moji spolužáci, kteří od něj odešli. Po mamince mého spolužáka hodil složku, když ho o ni požádala, aby to mohla úkony prokonzultovat s jiným doktorem (je zdravotní sestra u zubaře).

• S

Arogantní až chladný. Špatná komunikace i ze sestrou po telefonu ohledně objednání.

• R

Lékař velmi, velmi arogantní, nesmírně povýšené chování, opovržení pacientem, jednoznačně nedoporučuji a do ordinace už v životě nevstoupím.

• Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný  •

• Profesionál na pravém místě, s rovnátky umí zázraky

• S panem doktorem jsem naprosto spokojena. Je milý, vstřícný, je s ním legrace :-)
    Sestra- nápodobně.
    Doporučuji

• Výborný ortodontista, jeho lékařská péče je na vysoké úrovni a hlavně je velmi důsledný. Za 16 let, co k němu docházím si nemohu stěžovat ani na jedinou maličkost! On i sestřička jsou vždy velmi příjemní. Každému bych ho rozhodně doporučila!

• skutečný profesionál

• Příjemný člověk,profesionální.Vždy jsme k němu se ségrou chodily rády (což moc lidí neřekne,když jde k zubaři :)).Se sestřičkou moc skvělý!!A dodnes jsem mu vděčná za to,jak krásně vypadají mé zuby a nechválím si je jen já!DĚKUJU za skvělou práci,Lucka Kadlecová