Agata Mohammad
Odborný lékař ortodoncie s laboratoří

Oldřichovice 787, Třinec 73961

Kontrola retence vyřešena jednou větou, že je vše v pořádku, minuta práce za 1000kč! zde nikdy více!

• Odborný lékař ortodoncie s laboratoří Jiný  •

• Chodila jsem k doktorce Mohammadové 2005-2007 a spokojena jsem nebyla.
    Doktorku jsem viděla při první návštěvě, následně u nasazování a snímání rovnátek, celou léčku pak vedla asistentka, která nikdy nic neřekla ani nevysvětlila, nešlo se s ní domluvit, nedostávala jsem pokyny, co dělat doma s gumičkami apod.

Léčba pokračovala nelogicky, např. jeden zub asistentka netáhla postupně, ale přesunula mi ho najednou o 4mm a od té doby s tímto zubem mám problémy.

Dokrotka Mohammadová, když se mi s ní podařilo mluvit, byla v pořádku - byla vnímavá, odpovídala na mé dotazy a vysvětlovala postup léčby. Bohužel pacienty léčí většinou zmíněné asistentky a doktorka na své pacienty nemá čas.

Nevím, co se od té doby změnilo, ale nepočítejte s tím, že vás skutečně bude léčit paní doktorka.

• Spokojenost, nosím fixní rovnátka, ordinaci navštěvuji již dva roky a nemůžu si stěžovat. Jak paní doktorka Mohammad, tak i ostatní sestřičky jsou velmi profesionální, hodné a ochotné, všechno vysvětlí. Prostředí je příjemné a moderní. Jednoznačně doporučuji, budete spokojeni :-)

• Po třech a půl letech léčby, rovnání, drátování a všeho co s rovnátky souvisí jsem nenašel jedinou negaci, vždy perfektní, vstřícný přístup veškerého personálu a to i po telefonu. Poplatky bych asi neřešil, profesionalitu je třeba ocenit! Nemyslíte ?

• Pro majetnější perfektní

• V

jj nějak kolem 7000.ale myslim ze kdyz to nekdo potřebuje tak se nemuze divat na ceny.jinak přístup velmi pěkný jak p. Mohamadové tak i sestřiček:)

• :

Patro rovnátek kolem 7000Kč. Přístup skvělý, ale ceny šilené! Lidem, kterym nejde az tak o penize doporucuji.

• Příjemné sestřičky i doktorky:)

• Příjemná atmosféra, přístup lékařky i sestřiček...jen ty ceny za kontultace jsou méně příjemné, ale i to se dá:-)

Až na ty poplatky ...