26. dubna 9, Cheb 35002
4 názory
Petra T.
Dobrý den, pan doktor je velice milý a příjemný.Ovšem jeho sestra ta celý dojem kazí, dost svérázná paní.
V.B.
pan doktor je velice hodný,usměvavý,ale plachý :o) jako odborník vynikající.Sestřička hodná,vstřícná a práce jí jde od ruky.
Tento pan doktor je volmi zajímavý tím, že při každé návštěvě mi nikdy nedokáže říci, co mi je, ale 20min. mne nechá sedět bez jediného slova vysvětlení a píše si své záznamy. Přivítala bych, kdyby mi cokoli řekl, třeba že i neví, ale že by to mohlo být to a to či že podstoupím vyšetření - proč, co jím zjistí atd... Takhle nechává své pacienty v nevědomí, což jim asi moc neprospěje...Ano, sestra je velmi ,,odvážná", když během mé návštěvy odmítla starého pána. kterému se zjevně motala hlava i nohy a sám naléhal a prosil, aby ho vzala, že je mu VÁŽNĚ zle - ano, kontrola byla, ale za 6 dní.
Salviana
Jako lékaři mu kazí dojem arogantní sestra, která mě s akutním zánětem trigeminu odkázala na objednání za 6 týdnů. Při jiné návštěvě při EEG vyšetření si pouštěla velmi nahlas rádio a přes moje upozornění, že danou hudbu nemám ráda pokračovala ve snímání - moje nechuť k dané hudbě se musela na výsledcích nutně zobrazit.