Oční ambulance

Pivovarská 78, Vimperk 38501

• H

Chodím už dlouho k tomuto lékaři a nemohu si na něj stěžovat co se týče profesionality,ale ty čekací lhůty,to je katastrofa.
    Navíc se pokoušíme už od ledna objednat syna,který potřebuje vyšetření a on nám prostě nebere telefony.Od té doby co pracuje sám a nemá sestru,tak to prostě neřeší.
    Tak budu asi muset dojít k němu osobně a buď si vystát frontu na objednání a nebu všechny předběhnout.Vážně uvažuji o tom,že se od něj odhlásíme.Děkuji.

• S

Myslím si, že pan doktor je doktor pouze díky tomu titulu. Absolutně mimo! Díky němu je můj tatínek skoro slepý, ,,skoro,, jen díky tomu, že se jel poradit s jiným doktorem a ten mu alespon trochu ty oci zachranil! Od tohoto doktora ruce pryc!

• Byla jsem na dovolené na Šumavě a musela jsem vyhledat pomoc očního lékaře. - Na slovo vzatý profesionál, takhle si představuji soukromé zdravotnictví na úrovni. Děkuji.

• Preciznost, profesionalita, příjemná ordinace, vlídná sestřička...moc příjemné potkat se těmito kvalitami v ordinaci pana doktora Duška. Doporučuji!

• Pane doktore, kdy začnete zase přijímat pacienty z prachatického regionu? Z tisku jsme se dověděli, že ve Vimperku je další oční ordinace, tak předpokládáme, že budete mít zase volnější kapacitu a někteří vimperští nebudou mít už důvody ke stížnostem... Oznámíte to třeba na webu nebo v tisku? Moc rádi bychom využili Vašich služeb. Díky

• Čekací lhůty jsou hrozné, pan doktor - ano je pečlivý. Nemohu si stěžovat.

• Naše dcerka se k panu doktorovi vždy těší, je až neuvěřitelné, jak se pan doktor dovede dětem při vyšetření věnovat a zaujmout je. Pane doktore díky. Vděčná matka

• Dosud jsem se nesetkal s tak pečlivým vyšetřením jako u pana doktora. Jen delší objednací lhůty by se mohly zkrátit. Ale počkat si stojí zato.

• Super práce, trpělivý a lidský přístup, max. profesionalita, ordinace bez sestry, což je znát na delší čekací lhútě a delším vyšetření.

• Vřele mohu pana doktora doporučit, jako lékař má mou plnou důvěru, protože je velmi trpělivý a pečlivý. Někdy to s námi pacienty také nemá lehké. Vážím si ho jako lékaře i jako člověka.