Psychiatrická ambulance

Dukelská 32, Cheb 35002

• R

Nejen skvělý lékař ale i skvělý člověk.Bude mi strašně chybět.

• Psychiatrická ambulance Jiný  •

• pan doktor je zlaticko hodne krat mi pomohl a jsem mu moc vdecna

• pan solnička je nejlapší

• nevím zda je to pouze schoda jmen a oboru ale pokud tento doktor dříve ordinoval v Sokolově jsou vaše kladná hodnocení bud smyšlená nebo je to jen fakt ta schoda jmen. Moje zkušenost: medikací sem přišel o zamestnání,téměř rozvod a po roce a půl u jiného lekaře odvikací kůra pro fetáky!! pamatuji si třeba na jeden z mnoha léků Rivotril 2mg 3xdeně.úžasný lék na likvidaci osobnosti(pokud zajdete k doktorovi práškovi)určitě jsou pacienti kteří jej potřebují ale poznat kteří ,je asi pro některé lékaře nemožné!

MuDr:Pavel Solnicka je velmi dobry lekar.Jeho pristup k pacientovi je vic,nez skvely!O tomto lekari se da psat jen v superlativech.CHodim k nemu uz par let a prozatim me nezklamal.Doufam,ze tomu bude i v budoucnu,nebot budu i nadale potrebovat jeho pomoc.Bydlim v BRD a dojizdim za nim kazdy mesic.

Skvělý lékař,milý,sympatický a hlavně pomůže.Doktor,jaký má být.

velmi příjemný, sympatický lékař s citlivým přístupem a pochopením. Je vidět, že své práci rozumí a dokáže svým pacientům velmi pomoct.

• H

Jsem naprosto spokojena s prací pana doktora . Jeho vstřícnost a lidskost je velmi milá

doktor na spávném místě

Skvělý přístup, příjemný lékař.