MUDr. Pavel Holeka

Chirurg Více

Chrudim 1 adresa

Chrudimská nemocnice, a.s.

Václavská 570, Chrudim 537 01

Po operaci menisku již několik let nemůžu běhat bez urputný bolesti a nemohu chodit delší tůry. Rok jsem nemohl skoro ani do obchodu přes bolest. Situace po operaci je značně horší než s poraněním a rozsah pohybu co můžu s nohou udělat je menší než při poranění.

• R

Nerozumím systému objednávání. Když se objednám na určitý čas, proč pak čekám cca další 3 a půl hodiny než na mě přijde řada? Proč mě prostě neobjednají rovnou až za ty 3 a půl hodiny? A navíc mi sestra ještě dopoledne volá, abych přišel o 2 hodiny dřív, tak přijdu o 2 hodiny dříve, a dostanu se na řadu hodinu a půl po původním termínu. V čekárně pak samozřejmě dusná atmosféra, lidi jsou naštvaný, nadávaj, pak jsou drzí i na sestru, plus ještě do toho 30 stupňové vedro, židliček tak pro polovinu pacientů, což v čekárně u doktora kde půlka lidí nemůže normálně chodit, natož stát tak není zrovna povzbuzovák nálady..no vydržte v tomhle 3 hodiny čekat na 5 minutovou kontrolu nebo injekci.

• jiné místo Jiný  •

Asi nejlepší doktor u kterého, jsem kdy byl. Operoval mi dvakrát koleno, jednou menisky a ted plastiku vazu, po operaci zadne bolest, zadne komplikace, nic.
    A to jak je neuveritelne lidsky, vše vysvetli, vše ukáže naprosto profesionalni pristup. A to že mne objedna na 14 a jdu na radu v 16 mne osobne vubec nevadí, jsem rád že jsem se k takovému doktorovi dostal a klidne si počkám 3 hodiny.

• A

Naprosto profesionální a lidský přístup. Jsem po operaci kolene, především jsem alergik a bohužel se mi velmi často u jiných lékařů stávalo, že na to nebrali zřetel. Zde si pan doktor Holeka- vše pečlivě hlídá a za mou osobu jet to top lékař jak přístupem k lidem, tak svou profesionalitou, děkuji.

• R

Ještě nikdy jsem se nesetkal s tak profesionálním přístupem jako u pana doktora Holeky.Opravdu kloubouk dolů sama chvála.

• Chrudimská nemocnice, a.s. Jiný  •

Top doktor opravdu profesionál jsem po těžkém zranění kolene a když se mi to stalo tak mi jiný doktor řekl že už nikdy nebudu sportovat ale doktor holeka mi řekl jak budeme pokračovat a dnes je vše v pořádku

• D

naprosto neprofesionální přístup, pravidelně objednáno až 20 pacientů na jeden čas, pan doktor si příjde hodinu po domluveném čase, arogantní vystupování

• I

Velmi příjemný doktor, po operaci ramene vždy dodá dalších sil do dalšího doléčení.
    Již jsme se dohodli na dalším postupu. Už plánujeme i operaci kolena.

• Chrudimská nemocnice, a.s. Po úraze ramene následná operace  •

• pan doktor je velmi dobrý ,schopný ,šikovný ,díky němu mám nohu po ošklivé zlomenině naprosto v pořádku ,navíc je příjemný ,ochotný a lidský

• Chrudimská nemocnice, a.s.  •

• Výborný, šikovný, příjemný a hlavně lidský! Jen takových doktorů kdyby bylo víc.Čeká mě operace a já věřím, že to dobře dopadne.