Pavlovská 51, Mikulov 69201
Hana
Pan doktor má velmi citlivý přístup a on i sestřička jsou velmi ochotní. Když mi antikoncepce trochu neseděla, dal mi jinou která byla super. Když mi obvoďák odmítl udělat jaterní testy a testy na chudokrevnost (kvůli výskytu v rodině), tady mi je ochotně udělali. Pan doktor dělá při každé návštěvě stěry a ultrazvuk i když nemám žádné potíže. Velmi doporučuji.
• Soukromý gynekolog a porodník • •
pacientka
Pan doktor je velice příjemný,ochotný a odborník na svém místě.Se sestřičkou Kopřivovou tvoří skvělý tým,proto jsem jim naprosto s důvěrou svěřila i svoji dceru.
Velice příjemný pan doktor a velice vstřícná a ochotná sestřička ,chodíme k němu já i moje dcera.Mohu jen doporučit !
A také velmi příjemný a pečlivý lékař.Docházím k němu z velké dálky.Jiného gynekologa bych nevyměnila.Sestřička je tam velice milá :-D.
Nejlepší lékař jakého jsem kdy poznala. Velmi mě mrzí že jsem od něj musela dejít kvůli změně bydliště. Je úžasný. Jen doporučuji :)
Pan doktor je profesionální, velmi vstřícný a vždy dobře poradí. Také sestřička je velkým plus jeho ordinace, je vidět, že své práci oba dobře rozumí a dělají ji rádi. Škoda jen, že člověk musí skoro vždycky tak dlouho čekat, než se dostane na řadu (i přes objednání), ale co se dá dělat. Určitě ale doporučuji!
odborník ve svém oboru, skvělou práci odvádí i paní sestřička
JSEM PACIENTKA,KTERA NECHODI PRAVIDELNE,DIKY PANU DOKTOROVI MAM TRI ZDRAVE DETI,SPOLECNE SE SVOJI ZDR.SESTROU V MIKULOVE TVORI VELICE PRIJEMNE PROSTREDI PRO NASTAVAJICI MAMINKY I ZENY JAKO PACIENTKY.ZA TO JIM VELKE DIK,PREDALA JSEM DO JEJICH PECE I MOJI 17 LETOU DCERU A VERI,ZE I ONA JE V DOBRYCH RUKOU A TO NE "KRALE MIROSLAVA",ALE KRALE GYNEKOLOGIE DOKTORA DANADY.MIKESKOVA D.
Velmi dobrý lékař,sestřička moc hodná,nikdy bych pana doktora nemenila
S panem doktorem jsem vždy velmi spokojená.