Ztratila jsem uplne cich. Trva to uz 2 roky. Jine potize nemam jen sedimentaci mam stale vysokou (120).
Mam jit nekam na vysetreni, nebo to mam ignorovat jako dosud? Je mi 65 let. Casto letam letadlem, ale jen 2 hod trasy. Nekde jsem slysela, ze i to muze byt pricina..
Dekuji za odpověď
Dekuji za odpověď
ztráta čichu může někdy jistě souviset s častějšími krátkými přelety. Nicméně více by mi vadila vysoká nedořešená sedimentace - lehce zvýšená nevadí, ale tato hodnota se již jeví alarmující. Proto navrhuji navštívit ORL a poté případně neurologa z pohledu ztráty čichu. Sedimentaci bude jistě umět alespoň částečně vyšetřit praktický lékař.
Obdobné otázky
- Dobrý den,ráda bych se zeptala jest-li můžu mít alergii na víc léku.Léky na bolest,vitamíny,na ředění krve a spoustu dalších.Teď už i na antidepresivaEsprital,které beru šest let.Ucpe se mi nos a nemůžu dýchat.Mám úzkostnou poruchu.Děkuji.
- Dobrý den, moje dcera má pět let, tři roky navštěvuje mateřskou školku, z toho poslední dva roky denodenně poslouchám stížnosti učitelek, že dcera je nejhorší dítě, jaké kdy ve školce měli. Vzteká se, vzdoruje, jeden den jí, druhý den zase nemá chuť, strká nebo snad dokonce bije děti, nechce se obléknout…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v tříslech mám větší kožní útvar, dle lékaře nezávadný, ale gynekolog mi doporučil odstaranění. Mám se obrátit na nějaké klasické chirurgické oddělění nebo na plastickou chirurgii? Útvar mi překáží a je mi nepříjemný, budu zákrok platit nebo je možnost, že mi zákrok…
- Dobrý den,chtěla jsem se zeptat mam takový problém bolí mě v podbřišku na pravé straně cítím také nepříjemný tlak v podbřišku muže to být slepé střevo? Děkuji za odpověď
- Chci si nechat potvrdit negativní výsledek mého kožního doktora na kapavku z krve.Je to možné?
- Dobrý den. Kvůli cystě na vaječníku mi vypadl jeden menstruační cyklus. Byla jsem již u své lékařky, píchla mi injekci na vyvolání menstruace, menstruaci jsem dostala ale je hrozně silná, krev je navíc se sraženinami a mám silný bolesti v podbřišku. Chci se zeptat, zda je tohle normální? Děkuji moc za…
- Dobrý den , jsem ze Znojma chci se zeptat zda psycholog slouží k tomu aby mě vyslechl mě trápení a poradil mi . Jestli se mám objednat a kolik to přibližně stojí
- Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vážených dokotorů má zkušenost s diagnostikou Marfanova syndromu.
- Dobrý den, hledám psychologa. Dlouhodobě se léčím na psychiatrii. Deprese, rodinné a sociální problémy. Pojišťovnu mám ČPZP, jak je to s platbou, jsou vaše služby hrazeny pojišťovnou,nebo se něco hradí, nebo doplácí.Děkuji Jana
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: