Dobrý den, Marfanův syndromu je dědičné genetické onemocnění, které se dá diagnostikovat na každém pracovišti klinické genetiky. Je ale také zapotřebí komplexní vyšetření lékařem - kardiologem (šíře srdečnice, prolapsy chlopní), očním lékařem (luxace oční čočky) a ortopedem nebo rehabilitačním lékařem k posouzení svalové a kosterní soustavy, kde jsou typické znaky tohoto syndromu.
Více také na marfanuvsyndrom.websnadno.cz/Marfanuv-syndrom.html.
Více také na marfanuvsyndrom.websnadno.cz/Marfanuv-syndrom.html.
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vážených dokotorů má zkušenost s diagnostikou Marfanova syndromu.
- Dobrý den, hledám psychologa. Dlouhodobě se léčím na psychiatrii. Deprese, rodinné a sociální problémy. Pojišťovnu mám ČPZP, jak je to s platbou, jsou vaše služby hrazeny pojišťovnou,nebo se něco hradí, nebo doplácí.Děkuji Jana
- Dobrý den chci de zeptat už malm tak 2 týdny bolest pod levým prsem hrozně vypichujíci bolí to při nadechnuti hnutí otočení nejv´c při kašly a při zvědání se z postele. Nevíte ˇím by to mohlo být jestli mám zajít na neutologii prášky a ni cvičení mi nepomáha. Děkuji za odpověd Košt´álova
- chci se zeptat jestli muzu mit boreliozu kdyz elisa test před 2 roky pozitivni a ted vestern blot test negativni potize přetrvavaji několikrat na krvi a spousta vyšetřeni rentgen plic srdce atd.pry lumbalkou by se to dalo potvrdit jestli ji mam nebo ne .jinak pry psychyckyho puvodu .děkuji za odpověd
- Za jak dlouho by měl ode znít zámět zubu při užívání antibiotik Penbene? Děluji
- Dobrý den, mám 3 roky starou plombu, prosím o cenu nové plomby a jaké jsou druhy plomb, a co platí pojišťovna 211. Děkuji
- je nutný lékař-gynekolog, který vede konzultace v ruském jazyce,protože čeština to chápu špatně
- Dobrý den, mám problém, že už 47-mý den mi nepřišla MS, ale měla jsem problémy s močovým měchýřem + kvasinkovou infekci. K tomu jsem měla dost pocuchané nervy z nové práce a slabou imunitu. Minulý měsíc jsem měla MS až 39-tý den. Těhotenský test jsem už dělala 3x a pokaždé negativní. Díky stěhování…
- Dobrý den, mám imunitní hypotheriozu možná li provádět odstraňování znamének laserem na obličeje,krku, prsach. A kolík kusů při jednou návštěvě?Děkuji.
- Dobrý den Jsem 6,5 let po transplantaci kostní dřeně. (ALL) V květnu to bude 5 let po herpesu, který jsem měl/mám, nevím, přes pravé oko, vlastně přes celou pravou část hlavy. Dosud docházím do FN Bohunice na ambulanci léčby nemoci. i přes veškerou snahu a ochotu celého týmu se nám nedaří zbavit se…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: