Psychoterapie
Dobrý den, mám SLE a nedávno jsem byla hospitalizována na Psych klinice a mám pokračovat v psychoterapii.. je možné chodit k Vám, kde Vás najdu, pracujete na VZP ? Děkuji za odpověď, Miri. sikimiki@seznam.cz
děkuji za důvěru, se kterou se na nás obracíte.
Je možné docházet na terapie k nám, nicméně na vzp bohužel nepracujeme. všechny důležité infromace naleznete na www.psycholog-plzen.cz
Pokud budete mít zájem o termín konzultace,k ontaktujte mne prosím (607970491)
děkuji, s pozdravem,
Voláková
děkuji za důvěru, se kterou se na nás obracíte.
Pokud budete mít zájem o termín konzultace,k ontaktujte mne prosím (607970491)
děkuji, s pozdravem,
Voláková
Obdobné otázky
- Ing.Petr Jeništa Rýmařovská 1019 463 11 Liberec XXX Mobil:+420 606 529 864 E-mail: petr.jenista.ing@hotmail.cz
- Vážená paní doktorko, mám veliké starosti se svým 5synem,ve školce je zlý na děti i paní učitelku, doma takový nikdy není, nechce se začlenit mezi děti a ani poslouchat pí učitelku, co mám udělat?
- Dobrý den,moc bych si přála pro svou sedmiletou dceru konzultaci,vyšetření,psychologa. Jedná se o velmi citlivou dívku od narození,úzkostlivost,plačtivost a ted konkrétně jsme po autonehodě a od té události špatně spí,bojí se v autě a je nesvá. Mohu vás poprosit o nějaké informace nebo rovnou objednání…
- Vážená paní psycholožko, chci se zeptat, zda je možné k Vám dojít na ''pojišťovnu''? Mockrát děkuji a přeji hezký zbytek dne.
- Dobrý den Mám již sedmí měsíc po operaci kyčle a stále špatně chodím. Přestěhovala jsem se do Prahy a sháním nového fyzioterapeuta. Chtěla bych se zeptat zda je možné chodit k Vám a jak je to s cenou? Děkuji za odpověď Petrikovičová
- Krásný dobrý den, pane doktore. Narazila jsem na Váš odkaz na webu znamylekar.cz a velice jste mne zaujal. Protože jsem jedna z pacientek, která při vstupu do zubní ordinace skoro omdlévá, velice mne uklidnilo hodnocení mnoha Vašich pacientů. Už delší dobu hledám stomatologa a byla bych ráda, kdybych…
- Dobry den, chtel bych se zeptat, jsem cizinec, mam pojisteni vzp, jestli muzu k vam prijit na schuzku? Nebo musim predem prijit na praktickeho lekare?
- Dobrý den p. doktore, dívala jsem se, že provádíte labioplastiku. Zajímal by mě Váš názor a hlavně zkušenosti v lokální anestézii? Děkuji
- dobry den mam syna a chodi k zubari ja ho tam nemozu dostat ma strach a v puse ma uplne vrakovyste co byste me poradil