Dobry den.vysadila jsem hormon.antikoncepci a dva mesice jsem nemela menstruaci.je to normalni?s pritelem se snazime o miminko ikdyz nebudu mit mesicky muzu otehotnet? Dekuji
Dobrý den, jedná se o tvz. post pill amenorhoeu. Tento stav po vysazení není ojedinělý. Obvykle se doporučuje vyčkat 3měsíce, pokud se menstruace sama nedostaví, navštivte svého lékaře, který vás vyšetří a případně menstruaci vyvolá. Těhotenství je samozřejmě v tuto dobu možné, záleží na úpravě vlastních hormonálních hladin vedoucích k ovulaci.
S pozdravem MUDr. Magda Szewczyk
S pozdravem MUDr. Magda Szewczyk
Obdobné otázky
- Dobrý den 19.7 jsem vysadila po 10 letech antikoncepci adele a chtěla bych se zeptat když bych měla mít v těchto dnech ovulaci a na ovulačnich testech je neustale jedna čárka mohu přesto mít ovulaci a otěhotnet?
- Dobrý den. Byla jsem u lékaře s tím, že chodím často na wc, mám nutkání na wc atd. (žádné řezání, ani nic dalšího). V moči byla bílkovina a červené krvinky. Dostala jsem atb na zánět močových cest (už nevím název, byly na 5 dní). I po doužívání problémy nepřestaly (moč už byla ale bez nálezu), pořád…
- Dobrý den, ráda bych znala názor na laserovou kryptolýzu mandlí, v případě častého výskytu čepů na mandlích? Děkuji
- Dobrý den, moje babička trpí silnou nespavostí a nyní ji kamaradka doporucila přípravek Dreamly, který ji pry po dvou tydnech velice pomohl, obsahuje kombinaci extraktu 4 bylin: mučenka pletní 400mg, medunka lekarska 400mg, kozlik lekarsky 160mg, šafrán setý 200mg, B6 2,8mg, B3 16mg a L-Tryptofan 300mg....…
- Chtela bych se zeptat jaka pricina muze byt v tom,ze moje kamaradka ma 1x za mesic par minut zrneni pred ocima a jestli na to je naky lek chci ji pomoct ? Dekuji
- Dobrý den Je mi 18let a v roce 2013 mi v dětské nemocnici diagnostikovali chondropatii patel. A teď se hlásím k vojákům a zdravotní prohlídkou jsem prošel myslíte, že je to velký problém? Mohu si kolena definitivně zničit? Nebo s pravidelným cvičením mohu tuto zátěž podstoupit? Popř. pomohou mi při…
- Dobrý den, mám dlouholetý problém s paradentózou a dost se mi zuby rozpadají a při čištění to dost bolí. Dříve jsem přišel o přední zuby a nechal si nasadit korunky,bohužel od té doby se začali rozpadat zuby po stranách vedle těch opravených a po jednom incidentu už nemám ani ty. Dá se říct,že až na…
- Dobrý den, mám rok a půl po plicní embolii ( půl roku medikace Xarelto, poté bez medikace a potíží) a ráda bych se zeptla, zda je možné udělat augmentaci prsou? Děkuji.
- Dobry den.prestala jsem uzivat hormon.antikoncepci a nedostavila se mi dva mesice menstruace,je to normalni?s pritelem se chceme snazit o miminko a nevim jestli muzu otehotnet ikdyz ji nebudu mit? Dekuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: