Dobrý den. Byla jsem u lékaře s tím, že chodím často na wc, mám nutkání na wc atd. (žádné řezání, ani nic dalšího). V moči byla bílkovina a červené krvinky. Dostala jsem atb na zánět močových cest (už nevím název, byly na 5 dní). I po doužívání problémy nepřestaly (moč už byla ale bez nálezu), pořád jsem chodila častěji na wc (malé množství moče), nutkání na wc, potřeba jít na wc asi každou hodinu, někdy dříve (nezvyšovala jsem pitný režim), pocit, že se nemůžu úplně vyprázdnit, sem tam jakoby trnutí v oblasti vagíny. Močení opět bez bolesti, ani bolesti v podbřišku atd. Dostala jsem další atb - Furolin. Jsem v půlce užívání, ale zatím nepociťuju zlepšení. Jaký na to máte názor? Děkuji.
Nutné dovyšetření na choroby typu chlamydie, ureaplasmata, pokud budou negativní pak další vyšetření ve smyslu cystoskopie atd. Tyto vyšetření provádí urolog.
Obdobné otázky
- Dobrý den, ráda bych znala názor na laserovou kryptolýzu mandlí, v případě častého výskytu čepů na mandlích? Děkuji
- Dobrý den, moje babička trpí silnou nespavostí a nyní ji kamaradka doporucila přípravek Dreamly, který ji pry po dvou tydnech velice pomohl, obsahuje kombinaci extraktu 4 bylin: mučenka pletní 400mg, medunka lekarska 400mg, kozlik lekarsky 160mg, šafrán setý 200mg, B6 2,8mg, B3 16mg a L-Tryptofan 300mg....…
- Chtela bych se zeptat jaka pricina muze byt v tom,ze moje kamaradka ma 1x za mesic par minut zrneni pred ocima a jestli na to je naky lek chci ji pomoct ? Dekuji
- Dobrý den Je mi 18let a v roce 2013 mi v dětské nemocnici diagnostikovali chondropatii patel. A teď se hlásím k vojákům a zdravotní prohlídkou jsem prošel myslíte, že je to velký problém? Mohu si kolena definitivně zničit? Nebo s pravidelným cvičením mohu tuto zátěž podstoupit? Popř. pomohou mi při…
- Dobrý den, mám dlouholetý problém s paradentózou a dost se mi zuby rozpadají a při čištění to dost bolí. Dříve jsem přišel o přední zuby a nechal si nasadit korunky,bohužel od té doby se začali rozpadat zuby po stranách vedle těch opravených a po jednom incidentu už nemám ani ty. Dá se říct,že až na…
- Dobrý den, mám rok a půl po plicní embolii ( půl roku medikace Xarelto, poté bez medikace a potíží) a ráda bych se zeptla, zda je možné udělat augmentaci prsou? Děkuji.
- Dobry den.prestala jsem uzivat hormon.antikoncepci a nedostavila se mi dva mesice menstruace,je to normalni?s pritelem se chceme snazit o miminko a nevim jestli muzu otehotnet ikdyz ji nebudu mit? Dekuji
- Dobrý den mám dotaz syn má 15 let a už rok ho bolí levé koleno při delším sezení nebo když vstává z dřepu přesná bolest je nad kolenem jakoby sval (vastus medialis) doktor udělal už dvakrát RTG a řek že se nejedná o problém v kloubu ale ve svalu.Rád by se naplno věnoval sportu. Děkuji za radu.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: