1 Počet odpovědí:
Dobrý den, už je to déle, ale začínám si toho více všímat až poslední dobou, respektive mě to začíná více obtěžovat. Mám potíže se soustředěním se, když mi někdo něco říká tak nemůžu doposlouchat skoro ani 5 vět, když si čtu, tak nevnímám text, nedokážu se moc dokopat k učení, tím pádem i známky jdou z kopce, mám návaly energie, že nevím co s ní, nebo nutkání například předělat celý pokoj a jindy jsem zas úplně nepoužitelná. Nedokážu sedět normálně na místě a pořád se musím hýbat. Často ani nedokážu dokončit jednu aktivitu a hned začínám druhou. Nevíte čím by to mohlo být? Napadlo mě něco jako ADHD/ADD ale zase když jsem byla menší tak jsem si toho zas tak moc nevšimla. Děkuji za odpověď

příznaky, které pociťujete může způsobovat víc věcí. Doporučuji se obrátit na klinického psychologa, který provede potřebné vyšetření a poví Vám, jak si máte počínat dál.

Mějte se hezky a držte se.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.