Dobry den, urobil sa mi utlak na pate od topanky a pracovala som na dvore. Nevismla som si a dobla ma do toho otlaku sliepka, az mi zacala tiect krv. Prosim ake je riziko nakazy nejakou chorobou, pripadne akou? Sliepky nemaju ziadne ochorenie, su v dobrej kondicii. Dakujem za odpoved
Dobrý den, od slepice Vám může hrozit nejspíše kontaminace rány bakteriemi od kterých se může rána zanítit a zahnisat. Určitě bych doporučil ránu pořádně desinfikovat a sledovat. Jestli by rána výrazněji zarudla, otekla nebo by se objevil hnisavý výtok doporučuji navštívit Vašeho ošetřujícího lékaře.
S pozdravem, MVDr. Boris Seman.
S pozdravem, MVDr. Boris Seman.
Nemám obavu z žádné závažné nemoci, desinfekce rány bude postačující. V případě zarudnutí, otoku se obraťte na svého obvodního lékaře.
Souhlasím s kolegy... infekce rány bakteriemi, nic víc Vám nehrozí. Hezký zbytek dne V.
Obdobné otázky
- Dobrý den. Tíží mě taková myšlenka, představa o vypínač i v mé hlavě. Občas si říkám, že by to bylo tak snadné a ulevujici-udelat cvak a vypnout to, ty emoce, city. A najednou by bylo vše lepší. Prostě se vzdát a odejít. Bojím se te touhy zmáčknout vypínač. Protože moc dobře vím, že nejsem člověk, co…
- Dobrý den prosím o posouzení spermiogramu, zdali bude možné přirozené početí nebo už vyhledat CAR. Muž 36 let nekuřák, sportovec. množství 3.5ml, počet 35mil, pohyb a+b+c 27%, a+b 14%, a 8%, morfologie 18% - asthenozoospermia. Partnerce je 35 let, jedná se o první dítě. Děkuji za radu.
- Dobry den, dekuji za odpoved. Ano,stoluje s nami od mala. Ja jim téměř vše, manžel též, nevybirame si. Ve školce se malinko "rozjedl",tzn.ze do sveho jidelnicku přidal cca 3 další jidlra. Co jedí jeho kamarádi nebo mladsi sourozenec mu je jedrmo, on rekne,ze to neochutna. Nejsme schopni do nej dostat…
- Dobrý den,prosím o pomoc při ušních potížích.Více jak rok se léčím na svědění ucha. Léčba kortikoidy mi to ještě zhoršuje.Prosím o radu.Děkuji
- Dobrý den , jelikož naše "osobní " zubní lékařka odešla do důchodu , zůstala naše celá rodina bez zubaře , v rodině máme pojišťovnu 211 a VZP , berete prosím nové pacienty (čtyři dospělý ) , syn má teď problém že se mu kus zubu ulomil jak moc je to akutní ? děkuji mnohokrát za odpověď
- Chtela bych se zeptat za jak dlouho mi muze byt vraceny ridisky automobil pro skupinu B a jestli musim podstoupit nake testy kdyz jsem mela zachvat v Listopadu 2017 a na EEG,ani na magnet.rezonanci mi Epilepsie nebyla prokazana a do tedka jsem zadny zachvat nemela uzivam lek KEPRRA a ob den PRESTARIUM…
- Dobrý den nemohu takhle žít, myslím jak duševně, prosím jenom o pomoc nic víc. Děkuju
- Mám nárok na zubní protézu po vytržení zubů /náhradu za provizorní protézu- postupné doplnění /.
- Dobrý den. Mám špatné spermogramu. Koncentraci 0.3 (norma 15), celkový počet 3 (norma 39).Můžete mně pomoc? Mluvíte anglicky nebo rusky?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: