Dobrý den, ráda bych věděla , jakou metodou bych se zbavila ošklivého " dekoltu ", který je posetý malými bradavičkami , a
" jaterními" flíčky. Snažím se to skrývat velkou bižuterií, ale chtěla bych se toho zbavit.
Je možné řešit celou plochu najednou ? Laserem, chemicky , dusíkem ?
Děkuji předem za názor.
Je možné řešit celou plochu najednou ? Laserem, chemicky , dusíkem ?
Děkuji předem za názor.
bez vyšetření při osobní konzultaci nebo prohlédnutí alespoň fotografie se hůře doporučují nejvhodnější metody, ale obecně se jedná o odstranění výrůstků CO2 laserem, frakční resurfacing CO2 laserem, ošetření IPL nebo chemický peeling. Ošetření vede nejen k depigmentaci, ale také k omlazení oblasti. Ceny za zákrok se pohybují v tisících Kč.
Obdobné otázky
- Dobry den,mam problémy s křečovými žilami na nohou.Je mi 37 let a kdysi jsem už jednu operaci podstoupila.Je vaše klinika zaměřená i na tenhle problém?
- Dobrý den, na prstu u palce nohy mám kuří oko, které je již vystouplé, vypadá jak otlak, prst je trochu ohnutý, vypadá to nehezky a stydím se za to, do jakého stavu jsem nohu dostala. na plosce nohy mám také kuří oko. Chci se zeptat co s tím a zda je možné vyléčení.
- Nadměrné pocení v oblasti pánve (ve spánku) Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně nočního pocení především v oblasti pánve. Většinou je toto pocení doprovázeno zimou/zimnicí před usnutím. V noci mě probudí chlad, mokro. Po osprchování/převléknutí do čistého se znovu nezpotím. Domnívám se, že…
- Dobrý den, moje dcera (25 let) má už rok problémy s menstruací. Střídají se u ní delší období krvácení s obdobími úplně bez menstruace. Gynekolog ji vyšetřil (včetně odběru krve, který si ale sama vyžádala) a řekl, že je v pořádku a že se stav časem sám upraví. Obávám se, abychom něco nezanedbali. Považujete…
- Dobrý den, 8,ledna jsem byla na hysterektomii, při operaci byl poškozen močový měchýř, tudíž ho museli sešívačka a měla jsem 10dní cévku. Po vyndání cévy neudržím moč, ani kapku, oni tvrdí že se to spraví, chtěa bych vědět váš názor, jak dlouho to bude trvat a jestli se to vůbec spraví, jsem z toho dost…
- Dobrý den.Mam takový problém,dva týdně jsem uklouzla a bolela noha,teď přestala no trochu netekla...Ne vím co z tím...můžete mně poradit a doporučit co mam udělat...Děkuji.Viktorie
- dobrý den, poradili by jste mi co jíst a pít při potížích se žlučníkem
- Dobrý den.Již velice dlouhou dobu sháním zubního lékaře a bez výsledku.Byla jsem dlouho v zahraničí a to způsobilo problémy.Proto se i vás ptám jestli by jste mě nepřijali jelikož pomalu,ale jistě spěji k tomu,že se už nenajím!Pomozte mi
- Dobrý den, už třetí týden cítím bolest na levé straně pravého kolena a občas nad kolenem. Nestal se mi žádný úraz, neměla jsem podobné problémy ani v minulosti, je mi 19 let a obézní nejsem. Bolest začala při chůzi ze schodů, do schodů, sedání si, vystupování z autobusu, prostě při ohnutí kolena. Teď…
- Dobrý den chtěl bych se zeptat byl jsem na operaci z okem cca ve 12 skrz šilhání po operaci se mi oko vratilo trochu do roviny ale mám ho v boku tak bych chtěl jestli by nešla další operace abych měl oko v rovině docela se stydím když se mi smějou
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: