Dobry den, od mala trpim velice podivnou mozkem vynucenou? cinnosti. Jakmile stojim, zacnu se hou
Dobry den,
od mala trpim velice podivnou mozkem vynucenou? cinnosti. Jakmile stojim, zacnu se houpat ze strany na stranu, jakmile sedim, delam totez s rozdilem, ze se houpu dopredu a dozadu. Vubec nevim, jak situaci resit, sezeni v klidu ve me vyvolava neprijemny pocit, taktez stani v klidu. S vekem jsem tento zlozvyk? utlumil co se tyce verejnych prostor (MHD, cekarny, obchody), avsak doma toto stale praktikuji a z 80% pouze v sede. Byl bych velice rad za diagnostiku moznych nemoci/poruch.
Dekuji za odpoved. :)
Dekuji za odpoved. :)
Dobrý den, z toho co popisujete, děláte pohyby z důvodu vyhnutí se emoci, kterou v klidu cítíte. V terapiích je možnost, tento pocit blíže prozkoumat, protože to je spouštěč a naučit se s ním pracovat jinak než těmi pohyby. Naučit se ho zvládnout. Protože jak mile zvládnete tento pocit, nebude už nic, co by vás nutilo tyto pohyby dělat a vy budete svobodný :) Buďte odvážný a objednejte se na terapie. Pokud budete chtít, jsem tu pro vás. Krásný den Mgr. Veronika Pešková
Navštivte psychiatra... ani nevíte jak by se Vám ulevilo.
Obdobné otázky
- Dobrý den. Píši kvůli dlouholeté kamarádce, rozešel se s ní přítel, přišli o být, vrátila se k rodičům a tam to není dobré, hádají se a prý jí říkají, ze má umřít. Vždy odjede někam autem a začla i pít. Nechce se jí žít. Jak ji mám prosím pomocí, aby si něco neudala.
- Dobrý den, na levé straně šourku mam zvětšený žilní systém. Mohla by to být varikokéla? Stačí navštívit praktického lékaře nebo je potřeba zajít k urologovi?
- Dobrý den, mám kyslý bílý mlečný výtok a cítím nepohodlí v pochvě, rošku svědění, málinko pálení. Gynekolog dělal stěr z pochvy, všechno O.K., žádná baktérie, ani kvasinka. O co by se mohlo, prosím, jednat? Uvažuji změnit gynekologa, bere někdo v Brně? Děkuji.
- Prosím o radu kam se mám obrátit na kterého internistu již několik měsíců mám problémy s vysokým tlakem který se neustále mění a hlavně v noci když se probudím mám vysoký tlak jsem velmi malátná a točí se mi velmi hlava nevím kam se obrátit obvodní lékař již vyzkoušel možnou léčbu několikrát ale se nepodařilo…
- Dobrý den, Je možné aplikovat chemicky peeling pokud kojim (dcera 2,5 roku). Děkuji
- Dobrý den, před pár dny mě začalo bolet pod jazykem, spíše na straně pod jazykem. Když jsem se tam snažila podívat, je tam takový bílý povlak, který jde nehtem odstranit. Bolest je taková řezavá. Když chci vypláznout jazyk, nejde to a bolí, při jídle také bolí a u ovoce a zeleniny štípe. Nevíte, co…
- Dobrý den,jsem 17.den po laparoskopii vaječníků-pravý vaječník i vejcovod mi vzali a stále nám necitlivé místo velikosti 15x15cm v oblasti nad pravým tříslem.Může to být po operaci a spraví se to časem?Moc děkuji za odpověď a přeju hezký den.
- Dobrý den, včera dopoledne jsem byl na extrakci zubu dole vlevo šestka (36). Doktor mi dal do rány ještě nějaký "čep" (parasorb). Po zákroku jak odezněla umrtvovací injekce jsem necítil vůbec žádnou bolest - opravdu minimální, ani jsem nějak extra nekrvácel. Dnes je to stejné, jen je to citlivé na dotek…
- Dobrý den, už několikrát mě kopla kráva do palce u pravé ruky a bolí mě ten kloub blíž ke dlani. 2x mi v něm i křuplo a ta bolest už je tak strašná, že mě omezuje skoro ve všem. Narovnání i ohnutí prstu bolí. Ten kloub bolí i na omak. Už stačí se o něj špatně otřit a bolí to. Nikdy to ale neopuchlo.…
- Dobrý den. Prosím, jaký je rozdíl mezi státním a soukromým zubařem? Je rozdíl ve výši finanční úhrady za výkon? Děkuji.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: