Dobrý den. Máte nějaké dobré zkušenosti s léčbou rizartrózy kolagenovými injekcemi? Včera jsem dostala třetí a zatím bez efektu. Děkuji P
Dobrý večer, záleží na stupni postižení kloubu. Při těžším postižení již není přítomna chrupavka a proto nemůže injekce fungovat. V tomto stadiu je indikována operační léčba, nejčastěji výměnou kloubu za totální endoprotézu.
S pozdravem Zlatohlavý
S pozdravem Zlatohlavý
Obdobné otázky
- Dobrý den, prosím o informaci, zdali xanax 0,5 mg, elicea 20 mg či menstruace ovlivňuje výsledek hiv testu. Měla jsem po akci výpadek paměti a mám jen útržky a bojím se, zdali se něco nestalo a nemohla jsem se nakazit :(. Mám si nechat udělat test?
- Dobrý den,mela bych jít na operaci boyd Mc leod dx,Mb de quervain dx.jak dlouho musím být v nemocnici,musím chodit na rehabilitace,jak dlouho budu doma.dekuji
- Dobrý den je mi 45 let a od svých 40 let trpím depresemi hlavně jarní a podzimní období neberu žádné antidepresiva vše řeším přírodní formou kurkuma,kozlík atd... Chci se zeptat jestli vaše léčba by mi nějak pomohla? Díky za odpověď.
- Dobrý den měl bych se zeptat a poprosit o radu. Dneska ráno jsem si všiml že mám namodraly malicek u nohy a je i trochu namodraly. Nic mě nebolí a hybat s ním také mohu. Tak by mě zajímalo jestli mám ještě čekat co bude dál a nebo sním mám zajít co nejdříve do nemocnice. Díky za odpověď.
- Dobrý den, je mi 12 let. Často mne svědí zadek a mám zánět v pohlaví. Občas najdu ve stolici malé, bílé a hýbajcí se červíky. Měří přibližně 1 cm. Nejčastěji mne zadek svědí v noci. Nevím co to je. Mám strach to říct mamce. Předem děkuji za odpověď
- Dobrý den, chtěla bych poradit s mým zdravotním stavem. Cca od 12ti let jsem brala antiepileptika valproat kvůli epilepsii. V dospělosti( v 26) jsem je s lékařem vysadila, protože jsem plánovala těhotenství a problémy s epilepsií se mi už nevrátily. Ovšem začala jsem mít pozvolna psychické potíže,…
- Dobrý den, chci se zeptat, je mi 22 let a ve škole jsme si pomoci glukometru měřili hladinu cukru v krvi a naměřilo mi to 8.0,byla jsem zrovna po obědě, zajímá mě jestli to po jídle může takhle vystoupat nebo to už znamená, že bych to měla řešit s odborníkem. Diabetes nemám a měl akorát můj děda. Děkuji…
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli si mohu nechat udělat magnetickou rezonanci na vlastní náklady, a kolik by to stálo. Děkuji.
- Dobrý den, smí se požít alkohol ( jakožto přípitek k oslavě ve formě skleničky šampaňského) 2 hodiny před mag. rezonancí ramene? Raději se ptám, nevím jestli to má či nemá nějaký vliv na konečný výsledek. Předem děkuji za odpověď.
- Dobrý den, na konci roku jsem v noci prodělala tzv. panickou ataku, nejspíše na základě dlouhodobějšího stresu, starostí v rodině atd. Nijak jsem si však žádný stres nepřipouštěla, proto mě překvapilo, že se mi tohle vůbec stalo. Každopádně jsem od toho včera každý další večer, cca po dobu 2 týdnů trpěla…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: