Dobrý den, jsem žena, 38 let, 157cm, 48kg. Protože jsem hodně fyzicky aktivní, zvažuji užívání doplňků na klouby (např. Alavis MAXIMA Triple Blend Extra silný). Na radu praktického lékaře užívám denně ARTERIN Cholesterol (1 tabletu). Je možné k Arterinu Alavis (případně jiný doplněk) dlouhodobě užívat? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, doplňky stravy bych užíval vždy v určité kůře, nikoliv pravidelně a na preventivní prohlídce bych zkonzultoval s lékaře. Vyberte si takový pohyb, který bude klouby rovnoměrně zatěžovat, stejně tak je důležité protahování a zahřátí před fyzickou aktivitou. Důležitý je každodenní pohyb v aerobním režimu - i rychlá chůze - ta vede ke zvýšení kapacity plic a k lepšímu fungování srdce, svalů, kloubů.
S pozdravem
S pozdravem