Dobrý den, jsem v 8 týdnu a děláme rekonstrukci. Chci se zeptat, zda nemůže malému uškodit,když vde
jsem v 8 týdnu a děláme rekonstrukci. Chci se zeptat, zda nemůže malému uškodit,když vdechuji výpary z omítky nebo lepidla, spíše z omítky? Nejsem přímo v té místnosti, kde se pracuje, ale v místnosti vedle, kde nejsou dveře, zhruba hodinu ráno a hodinu večer, i tak jsou ty výpary, i kdyz ne tak silně cítit. Děkuji Vám.
Dobrý den. Pokud jde o běžnou omítku, nemusíte se bát. Těhotenství to neublíží. Přesto i s ohledem na Vaše zdraví a celkový stav organismu doporučuji minimálně běžně dostupný respirátor a omezení pobytu v prašném prostředí na minimum. Co se výparů z lepidla týká, tam bych byl opatrný a vyhnul se jim. Měla byste se také vyhnout přílišné zátěži. S pozdravem MUDr. Luboš Karásek.
Obdobné otázky
- Dobrý den, rád bych se zeptal na následující věc ohledně neschopenky. V neschopnosti práce jsem skoro měsíc. Dnes jsem volal lékaři ohledně neschopenky a toho, že budu potřebovat před stěhováním ve středu posudek k řidičskému průkazu. Sestřička mi sdělila, že ať se ve středu zastavím v ordinaci a na…
- Dobrý den chxi sezeptat kdyžje v lékařské zprávě persona simplex v psych péči co tím doktor myslí jestli ji může diagnostikovat praktik nebo odborník a coro vlastně může znamenat děkuji
- Dobrý den, občas se mi stává ze napr v práci něco mám napsat a když píší podle vzoru tak místo 70 napíší 30 a potom si uvědomíme ze tam bylo 70 jako bych prohlizela věci ale přitom bych se dokázala hádat ze tam bylo 30. Stává se mi go poslední dobou často nevím jestli to nemůže být z únavy nebo stresu.…
- Dobrý den. Mám dotaz. Měla jsem s partnerem chráněny sex. Den poté mě chytl zánět močových cest. On má týden poté zánět v tříslech.. Je možné nějaké propojení? Děkuji.
- Dobrý den spadla mi na nos kotouč (činka) mam tam furt větší hrbolek mám to asi už 5 měsíců a furt to nejde dolů?
- Má kýla - 14x10 a 13x9, zatím ani není objednána k operaci, má vliv na prostatu, močové ústrojí, případně vliv na sexualitu a erekci. A totéž mě zajímá i situace po operaci.Dekuji
- Dobry den, nasel jsem si nalevo tesne u penisu cervenou tecku. Na prvni pohled to vypada jako stipnuti hmyzu. Kuze je ale rovna bez hrbolku, a kdyz jsem si misto prohmatal, tak pod kuzi citim neco jako bulku. Je to spis jen obycejne stipnuti hmyzu nebo to muze byt neco zavaznejsi?
- Dobrý den rád bych se na něco zeptat Léčil sem se s pohlavni nemoci sem vyléčený chodím pouze na krev ale mam vysoké protilátky Nevíte jak to je u potravinářských průkazu?mě právě bude končit dělám v krame a bojím se že mi nebude nový vystaven Díky moc.
- Dobrý den. Jsem kluk je mi 13 let a mám 155cm , kluci(kamarádi v mém věku jsou o hodně výši) není nějaký doplněk stravy pro hormon růstu? Četl jsem něco o melatoninu. Předem děkuji za odpovědi
- Dobrý den, delší dobu cítím,že by mi sezení s psychologem pomohlo vypořádat se s životem a jeho častým házením klacků pod nohy. Od dětství po aktuálních dobu. Pochopit mateřství, sama sebe, vztahy rodinné i milostně. Nevím ale na koho se konkrétní obrátit. Psycholog, psychiatr, psychoterapeut?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: