Dobrý den. Mám dotaz. Měla jsem s partnerem chráněny sex. Den poté mě chytl zánět močových cest. On má týden poté zánět v tříslech.. Je možné nějaké propojení? Děkuji.
Dobrý den, to je těžko říci. U vás může mít zánět více příčin - krátká močová trubice, její mechanická traumatizace při sexu, aktuální gynekologické potíže....
Nevím co vše myslíte zánětem v tříslech u partnera (zánět močové trubice, nebo zvětšené uzliny v tříslech?...)
Oba problémy (vaše i partnera) jsou vhodné k vyšetření
S pozdravem
Oba problémy (vaše i partnera) jsou vhodné k vyšetření
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den spadla mi na nos kotouč (činka) mam tam furt větší hrbolek mám to asi už 5 měsíců a furt to nejde dolů?
- Má kýla - 14x10 a 13x9, zatím ani není objednána k operaci, má vliv na prostatu, močové ústrojí, případně vliv na sexualitu a erekci. A totéž mě zajímá i situace po operaci.Dekuji
- Dobry den, nasel jsem si nalevo tesne u penisu cervenou tecku. Na prvni pohled to vypada jako stipnuti hmyzu. Kuze je ale rovna bez hrbolku, a kdyz jsem si misto prohmatal, tak pod kuzi citim neco jako bulku. Je to spis jen obycejne stipnuti hmyzu nebo to muze byt neco zavaznejsi?
- Dobrý den rád bych se na něco zeptat Léčil sem se s pohlavni nemoci sem vyléčený chodím pouze na krev ale mam vysoké protilátky Nevíte jak to je u potravinářských průkazu?mě právě bude končit dělám v krame a bojím se že mi nebude nový vystaven Díky moc.
- Dobrý den. Jsem kluk je mi 13 let a mám 155cm , kluci(kamarádi v mém věku jsou o hodně výši) není nějaký doplněk stravy pro hormon růstu? Četl jsem něco o melatoninu. Předem děkuji za odpovědi
- Dobrý den, delší dobu cítím,že by mi sezení s psychologem pomohlo vypořádat se s životem a jeho častým házením klacků pod nohy. Od dětství po aktuálních dobu. Pochopit mateřství, sama sebe, vztahy rodinné i milostně. Nevím ale na koho se konkrétní obrátit. Psycholog, psychiatr, psychoterapeut?
- Dobrý den, sestra snědla před týdnem boloňské špagety z bistra, příliš ji nechutnaly. Od té doby nemůže skoro nic jíst, ze všeho se ji dělá špatně, ve všem cítí (jak čichem, tak chutí, boloňské špagety). Je možné, že byly závadné a poradíte, jak ji pomoci? Nezvracela, ale má lehčí průběh průjmu. Děkuji.
- Dobrý den, naše holčina 14let, začalo to problémy s jídlem, když výjimečně se nají, tak to probrečí, začala se izolovat od všech, nekomunikuje pomalu s nikým, už žádné zájmy, přestala o sebe dbát, kreslí hororové kresby. Máme strach a vůbec si nevíme rady. Děkuji za jakoukoliv odpověď, s pozdravem.
- Dobrý den, studuji obor praktická sestra a ve škole nás učili, že při resuscitaci se vždy provádí vdechy do úst. Můj přítel se v autoškole prý dozvěděl, že se vdechování z úst do úst už neprovádí a neměl by to dělat. Jak to tedy je?
- Dobrý den,je mi 25 let a zpozoroval jsem,občasné vtazeni (vpaceni) jedné nebo obou prsních bradavek. Četla jsem hodně o karcinomu prsu. Nevím v jakem případě bych měla navštívit lékaře? Při vystavení chladu, vzrušení a I samy od sebe se pak navrátí zpět.cetla jsem,že u některých žen je to normální jen…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: