Dotazy od pacientů (3)
Dobrý den, Už cca 4-5 měsíců mě trápí boule na zadku. Není to přímo u konečníku, spíš mezi půlkami.
Už cca 4-5 měsíců mě trápí boule na zadku. Není to přímo u konečníku, spíš mezi půlkami. Není bolestivá, je svědivá a občas krvácí. Bolelo mě jen párkrát si sednout, ale to jen v bližší době a ne pokaždé. Mění velikost podle toho, jak se jí co dotýká nebo jak ji co dráždí. Dokáže být tak malá, že je skoro placatá (v tom stavu je fialová) a když je podrážděná tak vyroste a je červená. Nikdy jsem neměla anální sex nebo nic takového. Co je to? Musím s tím nutně k doktorovi?
Děkuji za pomoc.
(14, Ž)
Nevím na jaký obor to zaslat, omlouvám se.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, se společností Známý lékař jsem ukončil smlouvu již dávno, jde o neseriózní firmu, která nereagovala ani na mého právníka.S vašimi potížemi musíte samozřejmě navštívit vašeho lékaře.S pozdravem Holec.
Dobrý den, před 14 dny jsem byla na pohotovosti. Trápila mě velmi silná bolest uprostřed podbřišku. Lékař vyloučil mimodelozni těhotenství, měla jsem zvýšené CRP zanetlivost. Po 2 dnech, když jsem volala na výsledky mi potvrdili, že je vše v pořádku. Bolest se také uklidnila. Dnes mne ale začala trápit znovu velmi silná bolest přímo uprostřed podbřišku. Chce se mi častěji mocit, ale při močení mě nic nebolí. Horečku nemám. Ale díky bolesti nemohu ani chodit, sedět, ležet, prostě nic dělat. Velmi mě to trápí. Občas se mi z bolesti chce zvracet a částo se mi motá hlava. Bolest je intenzivní, občas se do toho přidají ještě křeče. Samozřejmě díky minulé návštěvě lékaře se mi další podstupovat nechce. Můžete mi poradit o co by se mohlo jednat? Děkuji za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, s tímto serverem nekomunikuji, opakovaně jsem ho vypověděl. Vůbec nevím, kdo jste, pokud jste moje pacientka volejte na moje tel.císlo po 10 hodině.
nova pacientka
Dobry den pane Doktore,
Chtela bychom se objednat na prohliku a testy.
Jsem drzitelem karticky VZP,a le zatim jeste nejsem prihlesena u Gynekologa v Ceske Republice.
Dekuju predem za odpoved,
AnnaODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Ano, prosím zavolejte si v ordinační dobe, domluvíme se na registraci. Dekuji a přeji pěkný den. MUDr. Zdeněk Holec
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na flek, který se mi udělal v podpaží (mírně pod podpažím). Nejprve
Dobrý den, může se jednat o přehnanou alergickou reakci po aplikaci deodorantu…