Dotazy od pacientů (6)
Strach se zubařů
Dobrý den,chtěla bych se zeptat kde mám hledat zubaře. Zubaře žádného nemám a své zuby jsem hrozně zanedbala,je to opravdu hrozné. Velké optíže jsem řešila pohotovosti a pak nic...Mám už velké bolesti zubu,dásen a už ty bolesti nezvládám. Je zubař který by se mne ujal?? Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Zkuste se podívat na web hledam-zubare.cz
Mluvíte Arabsky?
Mluvíte arabksy? Bylo by možné k Vám objednat manžela? Má komplexní zdravotní pojištění od SLavie pojištovny. Minulý týden jsme byli u zabařky hovořící rusky a nebylo to ono,chtěla bych někoho kdo mu vše vysvětlí v jeho rodném jazyce.
Děkuji
S pozdravem
Andrea ChouliODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Bohužel, česky a anglicky.PS
zubni plomby
dobry den,po 7 mesicih mi vypadla bila plomba chtel bych se zeptat jestli se vztahuje naka zaruka na bile plomby,ponevadž jsem zase platil za novou dekuji za info a omluvte moji gramatiku jakub.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Pokud jde o selhání výplně /ne o nový kaz apod./ opravy na ní by alespoň do 1 roku měly být provedeny jako bezplatný servis.PS
přijímáte nové pacienty?
Dobrý den, hledám zubního lékaře pro mé dvě děti.děkuji za odpověd
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Nové pacienty momentálně nepřijímám, děkuji za pochopení.
zdaly příjmáte nové pacienty
Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,zdaly příjmáte nové pacienty scháním s dětmi nového zubaře děkuji mic za odpověd
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Bohužel, nové pacienty momentálně nepřijímám. Děkuji za pochopení.
Dobrý den, přijímáte i nové dětské pacienty?
Po špatné zkušenosti se zubařem hledám nového stomatologa pro celou rodinu včetně 4-letých dvojčat, který by měl trpělivý přístup k dětem. Moc děkuji za odpověď. Jana
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, nové pacienty momentálně už nepřijímám. Děkuji za pochopení. Petra Smolková
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, má 16-ti letá dcera má občas panické ataky. Nyní odjíždí na 14 dní sama do zahraničí na s
Dobrý den, paní Dominiko,
Je naprosto pochopitelné, že máte…