Dotazy od pacientů (15)

Dobrý večer,
    je čistění zánětlivého zubního kanálku (3) hrazeno VZP?

Petr Nejedlý

Dobrý den, toto je otázka pro vašeho ZL nebo vaši pojišťovnu.

• Dobrý den v krevních odběrech mi lékařka našla chlamýdie a odběry dopadly takto S CHLAMYDIE PNEUMONI

Dobrý den v krevních odběrech mi lékařka našla chlamýdie a odběry dopadly takto S CHLAMYDIE PNEUMONIAE IgA 0,88 arb.j. S CHLAMYDIE PNEUMONIAE IgM 0,36 arb.j. a norma je od 0-0,8 můžete mi prosím napsat co to znamená,protože lékařka mi dala na to antibiotika jmenovali se azitromycin sandoz 500mg…

Petr Nejedlý

Dobrý den, nejselm zubní lékař, al dentální hygienista. Obraťte se na ZL, díky :)

Petr Nejedlý

Dobrý den, nejsem ZL, ale dentální hygienista, přeji příjemný den, P. Nejedlý.

Dobrý den ,nemám svého ,zubaře, je
    Mě 55.let, nemám skoro žádné zuby,nemohl se ani podřadné najíst.Chtěla bych spodní a horní nasazování

Petr Nejedlý

Dobrý den, obraťte se na Vaši pojišťovnu, přji příjemný den.

• Dobry den,mam spatne predni zuby-dva. Moc nerada se smeju takove zazloutle, černé (opraveny blombou

Dobry den,mam spatne predni zuby-dva. Moc nerada se smeju takove zazloutle, černé (opraveny blombou ale jde to cerne trochu vydet) pri mluveni úsměvu. Jde nejak tyto dva predni zuby opravit novymi? Je to finančně narocne?? Boli to?? A beleni zubu ?

Petr Nejedlý

Dobrý den, nejdříve vybělit a potom předělat, P. Nejedlý.

• Dobry večer, strašně mě bolí zub ale nemám ZP, kolik by u vás stalo vytrhnuti nebo zubny kaz ? Prosí

Dobry večer, strašně mě bolí zub ale nemám ZP, kolik by u vás stalo vytrhnuti nebo zubny kaz ? Prosím Vás pomozte mi, velmi to bolí. Děkuji

Petr Nejedlý

Dobrý den, jsem dentální hygienista. Běžte na pohotovost.

Zajímá mě, zda neškodí zubům používání bělícího zubního pera.Děkuji za informaci.

Petr Nejedlý

Dobrý den, neškodí a nic nedělá, možná Vám odstraní pigmenatci. Doporučuji konzultaci se zub. lékařem nebo s dent. hygienistou. Přeji příjemný den, P. Nejedlý :)

• Dobrý den, chci se zeptat zda mi ve stomatologickem centru prevrtaji tmavé plomby na bílé , pokud se

Dobrý den, chci se zeptat zda mi ve stomatologickem centru prevrtaji tmavé plomby na bílé , pokud se k nim objednán jen z tohoto důvodu ( chodím k jinému zubaři) ale můj zubař mi to rozmlouva, tak jestli by šlo tam jít třeba jen jednorazove či 2krat třikrát ..?dekuji

Petr Nejedlý

Dobrý den, nejsem zubní lékař, P. Nejedlý.

• Dobry den ... mam velmi velky problem se zubami ... vetcina zubu uz jsou jen skorepy a ja bych rad v

Dobry den ... mam velmi velky problem se zubami ... vetcina zubu uz jsou jen skorepy a ja bych rad vytrhal vsechny zuby i ty zdave ... a hledam zubni klinyku kde vas uspi a vytrhaji vsechny naraz ... poradtemi kde je pobliz cesky budejovic ... dekuji

Petr Nejedlý

Vaše pojišťovna Vám poradí na koho a kam se obrátit, příjemný den přeji.

• Dobrý den, poslední dobou mě bolí dásně a krvácí, převážně ve spodní části a odkryvaji se krcky u zu

Dobrý den, poslední dobou mě bolí dásně a krvácí, převážně ve spodní části a odkryvaji se krcky u zubů. Potřebovala bych poradit, co by se s tímto problémem dalo dělat.

Petr Nejedlý

Dobrý den, viz výše, vše řečeno. Přji příjemný den, P. Nejedlý :)

Mám kaz a chtěl bych zub vytrhnout, nakolik by mě to vyšlo?

Petr Nejedlý

Dobrý den, na tuto otázku Vám odpoví zubní lékař.

• Dobrý den, na dentální hygieně jsem ještě nebyl, mohu se objednat kamkoli? Měl bych před návštěvou d

Dobrý den, na dentální hygieně jsem ještě nebyl, mohu se objednat kamkoli? Měl bych před návštěvou dělat něco speciálního? Předem děkuji,

Petr Nejedlý

Ano, kde chcete, vše bylo řečeno od dent. hygienistek výše.

• Dobry den prajem. Rastu mi zuby mudrosti ( osmicky ) na pravej strane hore aj dole. Velmi to boli, m

Dobry den prajem. Rastu mi zuby mudrosti ( osmicky ) na pravej strane hore aj dole. Velmi to boli, mam pocit ze mi zub zachádza do sedmicky. Vedeli by ste mi s tym pomoct, aj ked nie som váš stály pacient?

Petr Nejedlý

Dobrý den, musíte se obrátit na svého stomatologa.

• dobry den mam strach z trhani primo fobii bych rekl je mi sloro 30 let ale nemam snad ani jeden zbub

dobry den mam strach z trhani primo fobii bych rekl je mi sloro 30 let ale nemam snad ani jeden zbub zdravi.chtel bych si to dat doporadku ale chtel bych se zeptat zda by byla mozna anestezie aby se to dalo vse udelat najednou hlavne jde o trhani poskozenych zubu zlomenych a zkazenych .prosim…

Petr Nejedlý

Dobrý den, obraťte se na ZL nebo pojišťovnu, příjemný den.

• Dobrý den pane doktore.Ja se chci zeptat já som si dala povitrhat zuby chiby mí 6zubov,a chci si dad

Dobrý den pane doktore.Ja se chci zeptat já som si dala povitrhat zuby chiby mí 6zubov,a chci si dad udělat postupně ,prosím vás kolik by mně stálo dvě zuby . Dakujem.

Petr Nejedlý

Dobrý den, tento dotaz je pro zubního lékaře. Pokud ho nemáte, obraťte se na Vaši pojišťovnu, ta by Vám měla poradit. Příjemný den, P. Nejedlý.