Dotazy od pacientů (6)
Dobrý den, podáváte prosím u "neošetřitelného dítěte" Dormicum nebo něco podobného? Dceři je 3,5 roku a ještě u zubaře nebyla, je paličatá, uřvaná a nešlo to, ale teď už má kaz a je to nevyhnutelné. Děkuji mockrát za odpověď.
Dobrý den.
Analgosedace dětem neprovádím, bylo by ideální řešit Váš problém na specializovaném pracovišti.
Manžel se rozhodl pro zubní implantát. Byla mu dosypána kost a vsazen čep. Bohužel ten je mimo osu zubů. Pan doktor tvrdí, že kost na potřebném místě nedorostla a že si manžel bude muset zvyknout. Nyní je před nasazením korunky. Dá se s tím ještě něco dělat? Je běžné, že implantát je mimo osu…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Ano, je to běžné. Ideální podmínky jsou u menšího množství pacientů. Zubní lékař se určitě vždycky snaží dodržet "správné" polohy implantátu, ale musí se taky řídit množstvím kosti, proto…
ulomený kus stoličky
Dobrý den, mám díru uprostřed stoličky a nehorázně mě bolí zub i dáseň, co bych měla dělat, jak bolest zastavit???
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Jediné řešení ve Vašem případě- navštívit zubaře, případně pohotovostní službu. Můžete vzít prášek na bolest, ale pomůže to jen dočasně.
Cenovy navrh pro zahranicni pojistovnu
Dobry den, chodil jsem drive k doktorovi, ale uz nekolik let jsem tam nebyl. Ziji dlouhodobe v zahranici a dost jsem posledni dobou peci o zuby zanedbaval, takze jsou ve spatnem stavu. Rad bych zainvestoval do kvalitni pece a nechal si vse spravit a dat do poradku, coz podle meho laickeho nazoru…
Dobrý den.
Kompletní plán léčby záleží na technických možnostech konkrétní zubní ordinace, proto plán léčby měl by Vám nabídnout Váš ošetřující lékař v Německu.
Hezký den.
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra
ráda bych změnila zubního lékaře a Vaše ordinace mě zaujala, nicméně mám Zdravotní pojišťovnu ministerstva vnitra (211) a nejsem si jistá, zda s ní máte uzavřenou smlouvu?
Děkuji.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, ano, mám smlouvu se ZP min. vnitra . Když se chcete objednat na vstupní prohlídku, zavolejte nám .
Jde u vás uspávat?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dcera by potřebovala odstranit horní uzdičku,ale potřebovala bych jí uspat má 6 let.Jde to u vás? Předem děkuji za odpověď.Fryková
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, odstranit uzdičku horního rtu u nás můžete, ale bohužel neděláme zákroky v narkóze.
Chtěl bych jen Vás upozornit na to, že standartní termín pro odstranění uzdičky je 9-10 let.
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…